TheKingTR Kilopat Katılım 22 Eylül 2017 Mesajlar 229 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #1 Ya ben internetten bir ayar bulup onu uygula yaptım, oyun grafiklerini yükseltti ve serverlere giremiyorum çok kasıyor nasıl sıfırlarım ben bunu? Oyunu silip yeniden yüklemek de istemiyorum çok fazla mod var, boşa gitmesinler.
Ya ben internetten bir ayar bulup onu uygula yaptım, oyun grafiklerini yükseltti ve serverlere giremiyorum çok kasıyor nasıl sıfırlarım ben bunu? Oyunu silip yeniden yüklemek de istemiyorum çok fazla mod var, boşa gitmesinler.
genjutsu69 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 344 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #2 Content Manager'a girmeden Assetto Corsa'ya gir ve grafik ayarlarını oradan sıfırla hatırladığıma göre oyundan yaptığın için oraya otomatik işleyecek. Artı 0 Eksi
Content Manager'a girmeden Assetto Corsa'ya gir ve grafik ayarlarını oradan sıfırla hatırladığıma göre oyundan yaptığın için oraya otomatik işleyecek.
Dragneel.99 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ekim 2014 Mesajlar 1.649 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #3 Tam emin değilim ama Custom Shader Pack'i silip tekrar yüklemek belki işe yarayabilir. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-04-02 220730.png 387,7 KB · Görüntüleme: 221 Artı 0 Eksi
KS KS TheKingTR Kilopat Katılım 22 Eylül 2017 Mesajlar 229 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #4 genjutsu69 dedi: Content Manager'a girmeden Assetto Corsa'ya gir ve grafik ayarlarını oradan sıfırla hatırladığıma göre oyundan yaptığın için oraya otomatik işleyecek. Genişletmek için tıkla... Oyunun ana grafikleri normalde aşırı basit bir sorunum yok olay shader packın getirdiği ek yansımalar falan adam nasıl ayar çektiyse oyun ölüyor Dragneel.99 dedi: Tam emin değilim ama Custom shader Pack'i silip tekrar yüklemek belki işe yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Bu hiç aklıma gelmemişti cidden bir deneyeyim bakayım. (Denedim değişen bi şey olmadı) Son düzenleme: 3 Nisan 2023 Artı 0 Eksi
genjutsu69 dedi: Content Manager'a girmeden Assetto Corsa'ya gir ve grafik ayarlarını oradan sıfırla hatırladığıma göre oyundan yaptığın için oraya otomatik işleyecek. Genişletmek için tıkla... Oyunun ana grafikleri normalde aşırı basit bir sorunum yok olay shader packın getirdiği ek yansımalar falan adam nasıl ayar çektiyse oyun ölüyor Dragneel.99 dedi: Tam emin değilim ama Custom shader Pack'i silip tekrar yüklemek belki işe yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Bu hiç aklıma gelmemişti cidden bir deneyeyim bakayım. (Denedim değişen bi şey olmadı)
Dragneel.99 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ekim 2014 Mesajlar 1.649 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2023 #5 TheKingTR dedi: Bu hiç aklıma gelmemişti cidden bir deneyeyim bakayım. (Denedim değişen bi şey olmadı) Genişletmek için tıkla... O zaman CSP'deki grafik yükselten özelliklere teker teker gelip alttaki reset tuşuna basarak sıfırlayacaksınız veya direkt kapatacaksınız. Artı 0 Eksi
TheKingTR dedi: Bu hiç aklıma gelmemişti cidden bir deneyeyim bakayım. (Denedim değişen bi şey olmadı) Genişletmek için tıkla... O zaman CSP'deki grafik yükselten özelliklere teker teker gelip alttaki reset tuşuna basarak sıfırlayacaksınız veya direkt kapatacaksınız.
genjutsu69 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 344 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2023 #6 TheKingTR dedi: Oyunun ana grafikleri normalde aşırı basit bir sorunum yok olay shader packın getirdiği ek yansımalar falan adam nasıl ayar çektiyse oyun ölüyor Bu hiç aklıma gelmemişti cidden bir deneyeyim bakayım. (denedim değişen bir şey olmadı) Genişletmek için tıkla... Ha, sen shaderdeki ayarları diyorsun anladım direkt Custom Shaders Patch'e gelip about ve updates kısmından Shader'i kaldır rahatlayacaktır zaten PC. Artı 0 Eksi
TheKingTR dedi: Oyunun ana grafikleri normalde aşırı basit bir sorunum yok olay shader packın getirdiği ek yansımalar falan adam nasıl ayar çektiyse oyun ölüyor Bu hiç aklıma gelmemişti cidden bir deneyeyim bakayım. (denedim değişen bir şey olmadı) Genişletmek için tıkla... Ha, sen shaderdeki ayarları diyorsun anladım direkt Custom Shaders Patch'e gelip about ve updates kısmından Shader'i kaldır rahatlayacaktır zaten PC.
KS KS TheKingTR Kilopat Katılım 22 Eylül 2017 Mesajlar 229 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #7 genjutsu69 dedi: Ha, sen shaderdeki ayarları diyorsun anladım direkt Custom Shaders Patch'e gelip about ve updates kısmından Shader'i kaldır rahatlayacaktır zaten PC. Genişletmek için tıkla... Ayarları kurcaladım iptal etmeyi başardım sağ ol cevapların için. Artı 0 Eksi
genjutsu69 dedi: Ha, sen shaderdeki ayarları diyorsun anladım direkt Custom Shaders Patch'e gelip about ve updates kısmından Shader'i kaldır rahatlayacaktır zaten PC. Genişletmek için tıkla... Ayarları kurcaladım iptal etmeyi başardım sağ ol cevapların için.