handaq Hectopat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 284 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2024 #1 RAM 16gb Ekran kartı rtx2060 Anakart a320mh İşlemci ryzen 7 5700x Assetto Corsa content Manager gri ekran sorunu gördüğünüz gibi oyuna giriyorum ve sadece gri ekran görüyorum neden böyle oluyor.
Assetto Corsa content Manager gri ekran sorunu gördüğünüz gibi oyuna giriyorum ve sadece gri ekran görüyorum neden böyle oluyor.
rymphas Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 320 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2024 #2 handaq dedi: Assetto Corsa content Manager gri ekran sorunu gördüğünüz gibi oyuna giriyorum ve sadece gri ekran görüyorum neden böyle oluyor. Eki Görüntüle 2120941 Genişletmek için tıkla... Content Manager azıcık buglu beklersen uzun süre açılır sanırım. Artı 0 Eksi
handaq dedi: Assetto Corsa content Manager gri ekran sorunu gördüğünüz gibi oyuna giriyorum ve sadece gri ekran görüyorum neden böyle oluyor. Eki Görüntüle 2120941 Genişletmek için tıkla... Content Manager azıcık buglu beklersen uzun süre açılır sanırım.
KS KS handaq Hectopat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 284 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2024 #3 rymphas dedi: Content Manager azıcık buglu beklersen uzun süre açılır sanırım. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Şubat 2024 Artı 0 Eksi
rymphas dedi: Content Manager azıcık buglu beklersen uzun süre açılır sanırım. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı.