Paşalıı Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.839 Çözümler 15 9 Mayıs 2024 #1 RAM 16 GB Ekran kartı RX 6600 Anakart b450m k İşlemci Ryzen 5 2600 Böyle kalıyor ve hiçbir yere tıklayamıyorum. Yeniden başlatmak zorunda kalıyorum PC'yi. Çözümü var mı?
Böyle kalıyor ve hiçbir yere tıklayamıyorum. Yeniden başlatmak zorunda kalıyorum PC'yi. Çözümü var mı?
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.031 Çözümler 33 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #2 Arka planda oyun yükleniyor, görev çubuğundan en sağdaki simgeye basın, o kısımda oyunun yüklenme yeri gelecektir. Sürprizbozan Yarış seçeneğini yanlış ayarlamışsınız. Yarış türünü serbest yapın ve internetteki trafik planner kurulum videosunu inceleyin. Artı 0 Eksi
Arka planda oyun yükleniyor, görev çubuğundan en sağdaki simgeye basın, o kısımda oyunun yüklenme yeri gelecektir. Sürprizbozan Yarış seçeneğini yanlış ayarlamışsınız. Yarış türünü serbest yapın ve internetteki trafik planner kurulum videosunu inceleyin.
KS KS Paşalıı Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.839 Çözümler 15 9 Mayıs 2024 #3 ŞenolGüneş dedi: Arka planda oyun yükleniyor, görev çubuğundan en sağdaki simgeye basın, o kısımda oyunun yüklenme yeri gelecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam oyun belli süre sonra yanıt vermiyor hatası veriyor ama. Artı 0 Eksi
ŞenolGüneş dedi: Arka planda oyun yükleniyor, görev çubuğundan en sağdaki simgeye basın, o kısımda oyunun yüklenme yeri gelecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam oyun belli süre sonra yanıt vermiyor hatası veriyor ama.
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.031 Çözümler 33 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #4 Paşalıı dedi: Hocam oyun belli süre sonra yanıt vermiyor hatası veriyor ama. Genişletmek için tıkla... Görseldeki ekrandayken sağ alttaki, görev çubuğunda bulunan, simgeye basın. Oraya bastığınızda yükleme ekranı geliyor mu? Artı 0 Eksi
Paşalıı dedi: Hocam oyun belli süre sonra yanıt vermiyor hatası veriyor ama. Genişletmek için tıkla... Görseldeki ekrandayken sağ alttaki, görev çubuğunda bulunan, simgeye basın. Oraya bastığınızda yükleme ekranı geliyor mu?
KS KS Paşalıı Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.839 Çözümler 15 10 Mayıs 2024 #5 ŞenolGüneş dedi: Görseldeki ekrandayken sağ alttaki, görev çubuğunda bulunan, simgeye basın. Oraya bastığınızda yükleme ekranı geliyor mu? Genişletmek için tıkla... Ekranı geliyor ama yükleniyor da kalıyor. Sonrasında demem gibi yanıt vermiyor hatası veriyor. Başka yarış türleride denedim yok yemiyor. + olarak serbest parkuda yaptım aynı hata. Artı 0 Eksi
ŞenolGüneş dedi: Görseldeki ekrandayken sağ alttaki, görev çubuğunda bulunan, simgeye basın. Oraya bastığınızda yükleme ekranı geliyor mu? Genişletmek için tıkla... Ekranı geliyor ama yükleniyor da kalıyor. Sonrasında demem gibi yanıt vermiyor hatası veriyor. Başka yarış türleride denedim yok yemiyor. + olarak serbest parkuda yaptım aynı hata.
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.031 Çözümler 33 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2024 #6 Paşalıı dedi: Ekranı geliyor ama yükleniyor da kalıyor. Sonrasında demem gibi yanıt vermiyor hatası veriyor. Başka yarış türleride denedim yok yemiyor. Artı olarak serbest parkuda yaptım aynı hata. Genişletmek için tıkla... Çözümü bilmiyorum maalesef ama belki oyun dosyalarını doğrulayıp bir de yeniden content Manager kurarsanız sorun çözülebilir. Artı 0 Eksi
Paşalıı dedi: Ekranı geliyor ama yükleniyor da kalıyor. Sonrasında demem gibi yanıt vermiyor hatası veriyor. Başka yarış türleride denedim yok yemiyor. Artı olarak serbest parkuda yaptım aynı hata. Genişletmek için tıkla... Çözümü bilmiyorum maalesef ama belki oyun dosyalarını doğrulayıp bir de yeniden content Manager kurarsanız sorun çözülebilir.