Merhaba, benim sistemim RX 570 ve i5-4590 8 GB RAM mevcut bu yüzden iyi değil. Amacım trafik modunu oynamaktı. Direksiyon seti ile ama oyunu stabil hale getiremedim daha çünkü shutoko modunu da indirdim her şey hazır. Sonra %99 CPU hatası verdi ona bir dosya indirdim, content Manager'e attım onu kurdum. Sonra mapi seçtim tek bir tane vardı üzerinde %99 yazan ama o hep gördüğümüz haritadan değil -shutoko mapini indirdim ama istediğim gibi olmadı, o gördüğümüz otobanda makas attığımız türden olmadı, fotoğraf aşağıda.
Tüm kurulacak her şeyi kurdum geriye arabaları eklemek vardı birkaç tane ekledim de ama çok FPS dropu yiyorum. Ayarlardan Assetto Corsa'ya gelince 66.5 diyor bu bazen 80 bazen 30 oluyor bu arada ayarlarımda şu şekilde;
Bunu da geçiyorum siz cevaplarsınız şimdi ise ben aşağıda görüldüğü gibi 15 araba ekledim ve bunlar trafikte gidiyor ama çok az, yani klasik videolardaki haritayı bulamadığımdan bakamıyorum ama bana az geldi, ne ayarı yapmam lazım? Çünkü çok araba koyunca da FPS kaybı olacak bu da benim istemediğim bir şey. Bir de arabaların benimle beraber gitmesi spawn olması gibi birkaç ayar yaptım ama bu sosyalde rehber açan bir kişiden adını unuttum o kişinin o yüzden affola, onun dediğini yaptım ve kazaları da kapat demişti kapatmıştım ama FPS kaybı var mı diye denerken kaza yaptıklarını gördüm arabaların. Ben kaydetmemiş olabilirim ayarı. Bana tekrar gösterirseniz sevinirim.
Benim hesabıma uygun bir şekilde bana tekrar anlatır mısınız ne yapmam lazımsa?