Çözüldü Assetto Corsa content Manager'da ping çıkıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

twixedd

Decapat
Yer
Kocaeli/Kartepe
Daha fazla  
RAM
8 GB DDR3 4X2 Dual Channel
Ekran kartı
AMD 7870 2GB GDDR5 DirectCU II 256 Bit
Anakart
msi z87m-g43
İşlemci
i5 4440
FPS yüksek ve pingim az olmasına rağmen bu şekilde dpc sunucusundaki trafik sunucusundan beni atıyor, oynayamıyorum.

Dosya Ekleri

• 1673212438157.png
    1,4 MB · Görüntüleme: 346
Çözüm
Sorun sistemimi yükselttiğimde çözüldü, yine de yardımlar için teşekkürler.
Çözebildiniz mi?

Bende normal trafik sunucusunda tünel çıkışı virajı döndükten biraz sonra PC upload yapıyor ve oyundan atıyor, yoğun trafik modunda (map aynı fakat isim farklı) denediğimde bir sorun olmuyor. Sorunu haritada buluyorum fakat cözemedim.

Ben daha sonra yabancı serverlara da girdim shutoko haritasının sahibinin sunucusunda. Orada bayağı fazla oynadım 30 dakika falan sonra bir anda 1800 ping, çıktı sonra DPC sunucusuna girdim orada da yine aynı ping ve content Manager'dan çıkınca internete bir haller oluyor sayfa açmamaya başlıyor. Silip yeniden yüklemeyi deneyeceğim birazdan.

Sonuç aynı mı hocam.

Sonuç aynı mı hocam.

Ben bir şekilde olsa girebildim ve oynayabiliyorum size silip yükleceğim dedikten sonra üsendim. Yarın silerim dedim 3 gün intsiz kaldıktan sonra dün girdim nedense 60 40 50 pinglerde oynamaya başladım nedenini anlayamadım.

Maaalesef bende de aynı çözümünü bula bilen varsa yaza bilir mi?

Yani oldu mu hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…