Çözüldü Assetto Corsa CPU 99 hatası veriyor ve araç ışınlanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hexaak

Decapat
Assetto Corsa oynarken ekranın üstünde CPU 99 hatası veriyor ve ışınlanmaya başlıyorum. Sorunu nasıl çözebilirim? Bir de şöyle bir ekleme yapayım önceden böyle bir sorun yoktu bilgiseyarıma format attıktan sonra böyle bir sorun ortaya çıktı.

Son düzenleme:
Çözüm
Dediğim gibi sunucu ve modlar ile ilgisi var şöyle bir çözüm biliyordum sadece

• Change Raycast Engine to Intel Ombre (General Patch Settings -> Physics Tweaks),

• Disable EXTRA FX completely,

• Use AMD Fidelity (Graphic Adjustements) turn on 77%

Bunları dene olmazsa bilmiyorum hocam.
İşlemcinizi biz tahmin ediyoruz herhalde

Ne kadar çok iyi bir bilgisiyarınız olsa bile bu sorun tamamen modlarla alakalı çözümü ise grafikleri düşürmek. Başka direkt bir çözümü yok. Arkadaşımda 3080 vardı i7 12700f vardı yine alıyodu bazı serverlerde.

Oyunun normalini çok rahat ve fazla fps oynuyorsunuz değilmi ?

O zaman 3. parti kullanıcıların yaptığı modları oynerken yüksek fps almayı beklemeniz pek saçma.

Size önerim topluluk sunucularında değil kendiniz tek oynamanız o şekilde hiçbir sorun olmaz.

Oyunun normalini çok rahat ve fazla FPS oynuyorsunuz değil mi?

O zaman 3. parti kullanıcıların yaptığı modları oynerken yüksek FPS almayı beklemeniz pek saçma.

Size önerim topluluk sunucularında değil kendiniz tek oynamanız o şekilde hiçbir sorun olmaz.

Normalden kastınız ne bilmiyorum contact Manager'in bilindik bir Türk sunucusunda 150 FPS rahatça oynuyorum sadece CPU hatası veriyor ve ışınlanmaya sebep oluyor.

Dediğim gibi sunucu ve modlar ile ilgisi var şöyle bir çözüm biliyordum sadece

• Change Raycast Engine to Intel Ombre (General Patch Settings -> Physics Tweaks),

• Disable EXTRA FX completely,

• Use AMD Fidelity (Graphic Adjustements) turn on 77%

Çözüm
Dediğim gibi sunucu ve modlar ile ilgisi var şöyle bir çözüm biliyordum sadece.

• Change raycast Engine to Intel ombre (general patch settings -> physics tweaks),

• Disable extra FX completely,

• Use AMD fidelity (graphic adjustements) turn on 77%

Bir şeyleri kurcaladım hallettim dün akşam ama bunlarda çözüm sayılabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı