W westron61 Femtopat Katılım 23 Aralık 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2025 #1 Assetto Corsa'da birinin csp ayarlarını yaptım, yeni Pure ekledim. Sonra ne yapsam da bu şekilde kaldı. Nasıl çözebilirim? En sonunda sileceğim tekrardan indireceğim. O kadar da dosya var, nasıl düzelteceğim acaba? Dosya Ekleri Adsız.png 2,3 MB · Görüntüleme: 8
Assetto Corsa'da birinin csp ayarlarını yaptım, yeni Pure ekledim. Sonra ne yapsam da bu şekilde kaldı. Nasıl çözebilirim? En sonunda sileceğim tekrardan indireceğim. O kadar da dosya var, nasıl düzelteceğim acaba?
malpts Picopat Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 655 Çözümler 3 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2025 #2 Şu anda sol kullanıyor gibi geldi bana. Cspden settingse girip oradan weatherfx bölümünde Controller script kısmında ne yazıldığına bakar misin? Artı 0 Eksi
Şu anda sol kullanıyor gibi geldi bana. Cspden settingse girip oradan weatherfx bölümünde Controller script kısmında ne yazıldığına bakar misin?
KS KS W westron61 Femtopat Katılım 23 Aralık 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2025 #3 malpts dedi: Şu anda sol kullanıyor gibi geldi bana. Cspden settingse girip oradan weatherfx bölümünde Controller script kısmında ne yazıldığına bakar misin? Genişletmek için tıkla... Sol silip başka bir tane sol yükledim. Düzeldi ama onda da yollar piksel piksel oluyor. Artı 0 Eksi
malpts dedi: Şu anda sol kullanıyor gibi geldi bana. Cspden settingse girip oradan weatherfx bölümünde Controller script kısmında ne yazıldığına bakar misin? Genişletmek için tıkla... Sol silip başka bir tane sol yükledim. Düzeldi ama onda da yollar piksel piksel oluyor.