Merhaba. Assetto Corsa'da aracın kesici hızını istediğim şekilde modlayabileceğim / değiştirebileceğim bir yol var mıdır? Bilgili olan birisi beni aydınlatırsa sevinirim.
Eğer istediğin araça kesici eklemek istiyorsan şunu yapman gerekecek: Fmod Studio'yu indir ve kur. Mevcut "bank" dosyasını aç ve yeni bir rev limiter sesi ekle. Yeni ses dosyanı uygun formata getir (.WAV. MP3 gibi). Fmod Studio ile yeniden derleyerek oyuna ekle.
Eğer şundan bahsediyorsan, herhangi bir Honda Civic ses modunu indirmek istiyorum dinleyerek şunu yapmalısın: Racedepartment gibi sitelerden rev limiter sesleri içeren modlar indirip, ilgili aracın ses dosyaları ile değiştirebilirsin. Genellikle modlar şuraya yüklenir:
Eğer istediğin araça kesici eklemek istiyorsan şunu yapman gerekece: Fmod Studio'yu indir ve kur. Mevcut "bank" dosyasını aç ve yeni bir rev limiter sesi ekle. Yeni ses dosyanı uygun formata getir (.WAV. MP3 gibi). Fmod Studio ile yeniden derleyerek oyuna ekle.
Eğer şundan bahsediyorsan, herhangi bir Honda Civic ses modunu indirmek istiyorum dinleyerek şunu yapmalısın: Racedepartment gibi sitelerden rev limiter sesleri içeren modlar indirip, ilgili aracın ses dosyaları ile değiştirebilirsin. Genellikle modlar şuraya yüklenir: