Assetto Corsa DFGT ayarı düzgün yapılmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Bthn26

Hectopat
Herkese merhaba kullanmakta olduğum DFGT cihazım Assetto Corsa'da hiçbir ayar tutmuyor profilerden oyundan bütün ayarları yapmama rağmen oyuna girince hiç ayar yapılmamış gibi sert kendi kafasına göre takılıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• dfgt,.png
    325,1 KB · Görüntüleme: 151
Ayalardan kontrol kısmının fotoğrafını atma şansınız var mı?

Ek olarak oyuna girerken Logitech Profiler açık kalsın. O açık olmayınca saçmalıyordu bende.

Yani bende de sertleşme zor dönme ve 900 derece dönme olmuyordu. Oyuna girmeden önce şöyle halletmiştim. Logitetech profiler-device-Game controllers-özellikler dediğimde kendisi normal ayarlara dönüp oyuna giriyordum bir sorun olmuyordu. Bunu deneyebilir misin?

Ayalardan kontrol kısmının fotoğrafını atma şansınız var mı?

Ek olarak oyuna girerken Logitech Profiler açık kalsın. O açık olmayınca saçmalıyordu bende.
Profilerde sürekli açık çözüm bulamadım bi türlü
nme olmuyordu. Oyuna girmeden önce şöyle halletmiştim. Logitetech profiler-device-Game controllers-öz
direksiyonu her bağladığımda senkranizasyon yaptırıyorum ets ccd gibi oyunlarda sıkıntı yok bi tek asetto da sıkıntı var

Dosya Ekleri

• corsa 1.png
    258,2 KB · Görüntüleme: 154
  • corsa 2.png
    253 KB · Görüntüleme: 143
Profilerde sürekli açık çözüm bulamadım bir türlü.

Direksiyonu her bağladığımda senkranizasyon yaptırıyorum ETS ccd gibi oyunlarda sıkıntı yok bir tek asetto da sıkıntı var.

Anladım ilginç bir sorun diğer oyunlarda bu sorunu yapmayıp sadece asetto da yapması bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…