Assetto Corsa direkisyon setimi görmüyor

İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
13
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem: Ryzen 7 570x / Asrock B450M Pro4 / HyperX Fury 2x8 3600Mhz Cl16 OC / Deepcool AK400 / EVGA RTX 3070 XC3 Ultra / Lian Li A3
Arkadaşlar geçen seneye kadar Assetto Corsa oyununda Thrustmaster Ferrari 458 italia (Xbox için) direksiyon setimi görüyor ve oyunuyordum. Geçenlerde tekrar oynamak istedim ve hiçbir şekilde direksiyon setimi görmüyor. Saçma olan konu diğer hesabımdaki Assetto Corsa ve Euro Truck Simulator 2 oyununda çalışıyor. Euro Truck Simulator 2 oyununda da aynı problem var.

Steam ayarlarından kontrolcü sekmesine girin oradan genel kontrolcü ayarlarına tıklayın. Orada genel oyun kumandası yapılandırma vs. Ayarlar var, tikli iseler onların tikini kaldırıp dener misiniz?

Bu kadar küçük bir nedenden dolayı çalışmadığını hiç düşünmemiştim teşekkürler az önce denedim ve çalışıyor. Soru halinde açsaydım en iyi cevap olarak seçerdim ama konu olarak açtım üzgünüm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı