Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.650 Çözümler 24 9 Ocak 2022 #1 Merhaba, direksiyonum şu an 90 derece. 180 dereceye nasıl çekebilirim? Content Manager mevcut.
Çözüm Lee Yubin 9 Ocak 2022 Herixa dedi: Hocam herhangi bir değişiklik olmadı. Genişletmek için tıkla... Settings > Assetto Corsa > View &UI sekmesinde "Steering Wheel Limit" diye bir ayar var. Onu değiştirince bir değişiklik oluyor mu?
Herixa dedi: Hocam herhangi bir değişiklik olmadı. Genişletmek için tıkla... Settings > Assetto Corsa > View &UI sekmesinde "Steering Wheel Limit" diye bir ayar var. Onu değiştirince bir değişiklik oluyor mu?
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.372 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 9 Ocak 2022 #2 Herixa dedi: Merhaba, direksiyonum şu an 90 derece. 180 dereceye nasıl çekebilirim? Content Manager mevcut. Genişletmek için tıkla... Oyun içi direksiyon mu tam dönmüyor? Artı 0 Eksi
Herixa dedi: Merhaba, direksiyonum şu an 90 derece. 180 dereceye nasıl çekebilirim? Content Manager mevcut. Genişletmek için tıkla... Oyun içi direksiyon mu tam dönmüyor?
KS KS Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.650 Çözümler 24 9 Ocak 2022 #3 Lee Yubin dedi: Oyun içi direksiyon mu tam dönmüyor? Genişletmek için tıkla... Hocam yarım tur dönüyor. @Lee Yubin En fazla bu kadar: Artı 0 Eksi
Lee Yubin dedi: Oyun içi direksiyon mu tam dönmüyor? Genişletmek için tıkla... Hocam yarım tur dönüyor. @Lee Yubin En fazla bu kadar:
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.372 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 9 Ocak 2022 #4 Assetto Corsa > Controls kısmından Return Rate'i artırmayı denediniz mi? Bende 1.80 olarak duruyor ama her arabaya göre değişken bu dönme açısı. Sizde her arabada aynı mı dönüyor? Artı 0 Eksi
Assetto Corsa > Controls kısmından Return Rate'i artırmayı denediniz mi? Bende 1.80 olarak duruyor ama her arabaya göre değişken bu dönme açısı. Sizde her arabada aynı mı dönüyor?
KS KS Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.650 Çözümler 24 9 Ocak 2022 #5 Lee Yubin dedi: Sizde her arabada aynı mı dönüyor? Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Artı 0 Eksi
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.372 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 9 Ocak 2022 #6 Herixa dedi: Evet hocam. Genişletmek için tıkla... Dediğim ayarı artırınca bir değişiklik oldu mu? Artı 0 Eksi
Mehmet Avci Kilopat Katılım 12 Ekim 2017 Mesajlar 273 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest 9 Ocak 2022 #7 Direksiyon setiniz nedir? Artı 0 Eksi
KS KS Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.650 Çözümler 24 9 Ocak 2022 #8 Mehmet Avci dedi: Direksiyon setiniz nedir? Genişletmek için tıkla... Mouse ile oynuyorum. Lee Yubin dedi: Dediğim ayarı artırınca bir değişiklik oldu mu? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam. Artı 0 Eksi
Mehmet Avci dedi: Direksiyon setiniz nedir? Genişletmek için tıkla... Mouse ile oynuyorum. Lee Yubin dedi: Dediğim ayarı artırınca bir değişiklik oldu mu? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.372 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 9 Ocak 2022 #9 Herixa dedi: Hayır hocam. Genişletmek için tıkla... Daha önce bu sorunu ben de yaşamıştım da nasıl çözdüğümü hatırlayamadım. Bi Discord sunucusuna yazdım sorunu bakalım bilen çıkarsa döneceğim. Artı 0 Eksi
Herixa dedi: Hayır hocam. Genişletmek için tıkla... Daha önce bu sorunu ben de yaşamıştım da nasıl çözdüğümü hatırlayamadım. Bi Discord sunucusuna yazdım sorunu bakalım bilen çıkarsa döneceğim.
Mehmet Avci Kilopat Katılım 12 Ekim 2017 Mesajlar 273 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest 9 Ocak 2022 #10 Mouse ile bir bilgim yok maalesef. Artı 0 Eksi