TheTibet Decapat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #1 Assetto Corsa'nın Ferrari paketini aldım ama oyunda DLC araçlarını seçince Steam'in sitesine atıyor. Nasıl çözebilirim bunu? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2023
Assetto Corsa'nın Ferrari paketini aldım ama oyunda DLC araçlarını seçince Steam'in sitesine atıyor. Nasıl çözebilirim bunu?
M MAD23 Hectopat Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 453 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500 , Rx 580 , A320m-k , 8gb corsair venegance ram. Cinsiyet Erkek Meslek Bİlgi İşlem Elemanı / IT Staff 6 Temmuz 2023 #2 DLC'ler kuruldu mu? Yoksa DLC'yi alır almaz direk oyuna mı girdin? Artı 0 Eksi
KS KS TheTibet Decapat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #3 MAD23 dedi: DLC'ler kuruldu mu? Yoksa DLC'yi alır almaz direk oyuna mı girdin? Genişletmek için tıkla... DLC girdiğimde hepsi isaretli. DLC indirmedi diye baktıgımda indirdi, istediğim araça tıkladığımda direk alışveris sayfasına yönlendiriyor. Artı 0 Eksi
MAD23 dedi: DLC'ler kuruldu mu? Yoksa DLC'yi alır almaz direk oyuna mı girdin? Genişletmek için tıkla... DLC girdiğimde hepsi isaretli. DLC indirmedi diye baktıgımda indirdi, istediğim araça tıkladığımda direk alışveris sayfasına yönlendiriyor.
M MAD23 Hectopat Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 453 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500 , Rx 580 , A320m-k , 8gb corsair venegance ram. Cinsiyet Erkek Meslek Bİlgi İşlem Elemanı / IT Staff 10 Temmuz 2023 #4 TheTibet dedi: DLC girdiğimde hepsi isaretli. DLC indirmedi diye baktıgımda indirdi, istediğim araça tıkladığımda direk alışveris sayfasına yönlendiriyor. Genişletmek için tıkla... Peki DLC'sini almadığın aracı seçiyor olabilir misin? En kötü ihtimal dosyaların doğruluğunu doğrulat. Aynı şeyi ilk aldığımda bende yaşıyordum. Kontrol ettiğimde DLC'leri indirmemişti. Manuel olarak indirdiğimde bir sorun olmamıştı. Artı 0 Eksi
TheTibet dedi: DLC girdiğimde hepsi isaretli. DLC indirmedi diye baktıgımda indirdi, istediğim araça tıkladığımda direk alışveris sayfasına yönlendiriyor. Genişletmek için tıkla... Peki DLC'sini almadığın aracı seçiyor olabilir misin? En kötü ihtimal dosyaların doğruluğunu doğrulat. Aynı şeyi ilk aldığımda bende yaşıyordum. Kontrol ettiğimde DLC'leri indirmemişti. Manuel olarak indirdiğimde bir sorun olmamıştı.