Çözüldü Assetto Corsa drag yarışı hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

FF A1MH4CK

Femtopat
Daha fazla  
Assetto Corsa oynuyorum karşımdaki yapay zekayla yarışacakken yapay zeka her seferinde başlar başlamaz duvar vuruyor ve yarışmıyor. Çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_dpc_honda_fk8_typer_ks_drag_18-5-124-12-43-18.jpg
    Screenshot_dpc_honda_fk8_typer_ks_drag_18-5-124-12-43-18.jpg
    366,3 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, bu. "rakiplerin gücü" kısmının üstündeki "serbest parkur" seçeneğini "drag yarışı" olarak değiştirmeniz lazım. Aksi takdirde rakibiniz sizin yarış çizginizde sürmeye çalışacak ve duvara çarpacaktır.

Drag yarışı seçeneğine tıklayıp başladım ama bu sefer de karşıdaki araç bazen hareket etmiyor.

"Grid type" seçeneğini otomatiğe çekin. Rakipler kısmında tek rakip olduğundan emin olun. Hareket etmiyor dediğiniz hiç mi hareket etmiyor yoksa geç mi hareket ediyor?

Reis modlu araçlar katmıştım aralarından sadece golf hareket ediyordu sorun modlardaymış onlar ayarlanmamış teşekkürler yardım ettiğin için Grid type yi otomatiğe çekince ne oluyor.

Reis modlu araçlar katmıştım aralarından sadece golf hareket ediyordu sorun modlardaymış onlar ayarlanmamış teşekkürler yardım ettiğin için Grid type yi otomatiğe çekince ne oluyor.
Birden fazla rakip eklenmesini önlüyor. Bazen dragda birden fazla rakip olduğunda buga giriyor. Ondan olbilir diye düşünmüştüm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı