Assetto Corsa ekran kartını kullanmıyor

alucard4

Centipat
Daha fazla  
Assetto Corsa oynarken GPU 0 (RTX 4060) yerine GPU 1 kullanıyor. (Intel(R) ıris(r) Xe Graphics) ve 30 40 FPS alıyorum. Ayarları kıstıktan sonra 90 100 oldu ama yine de tam performans değil. Windows ayarlardan yüksek performansa da aldım Denetim Masası'ndan da ama fayda yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Assetto Corsa oynarken GPU 0 (RTX 4060) yerine GPU 1 kullanıyor. (Intel(R) ıris(r) Xe Graphics) ve 30 40 FPS alıyorum. Ayarları kıstıktan sonra 90 100 oldu ama yine de tam performans değil. Windows ayarlardan yüksek performansa da aldım Denetim Masası'ndan da ama fayda yok.

Windows'tan grafik ayarlarına girin, masaüstü uygulaması ekleye tıklayıp Assetto Corsa'yı seçin ve yüksek performanslı nviviayı seçin. Bu ayarı ayrıca NVIDIA denetim masasından 3D ayarların yönetilmesi>program ayarları kısmından da yapabilirsiniz.

Windows'tan grafik ayarlarına girin, masaüstü uygulaması ekleye tıklayıp Assetto Corsa'yı seçin ve yüksek performanslı nviviayı seçin. Bu ayarı ayrıca NVIDIA Denetim Masası'ndan 3D ayarların yönetilmesi>program ayarları kısmından da yapabilirsiniz.
Hocam, 'Bunları yaptım zaten.' diye yazmışım. Denetim masasından genel ayarları 'Yüksek Performans' yapınca düzeldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı