pc fps arttırma Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 193 16 Ekim 2022 #1 RAM 16 Ekran kartı nvdia gtx 1650 4 gb İşlemci ryzen 5 5600 h Benim laptopumun çöznürlüğü normalde 2.5 k çözünürlük fakat bunu 1080p yapmak istediğim zamanda oyunda siyah boşluklar oluyor.
Benim laptopumun çöznürlüğü normalde 2.5 k çözünürlük fakat bunu 1080p yapmak istediğim zamanda oyunda siyah boşluklar oluyor.
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #2 Nvidia denetim masasından masaüstü ölçeklendirmesi ayarlarıyla oyna. Hepsini dene, biri olacaktır diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Nvidia denetim masasından masaüstü ölçeklendirmesi ayarlarıyla oyna. Hepsini dene, biri olacaktır diye düşünüyorum.
Cumhuriyet Paşası Hectopat Katılım 6 Mart 2020 Mesajlar 400 Yer İstanbul/Beylikdüzü 16 Ekim 2022 #3 assetto corsa'nın kendi launcher'ı, ekran kartı ayarlaması yapmakta güçlük çekiyor. baya kalitesiz yanii... internette assetto corsa launcher ayarlamalarıyla ilgili videolar ve programlar var diye biliyorum Artı 0 Eksi
assetto corsa'nın kendi launcher'ı, ekran kartı ayarlaması yapmakta güçlük çekiyor. baya kalitesiz yanii... internette assetto corsa launcher ayarlamalarıyla ilgili videolar ve programlar var diye biliyorum