O Orhan ede46 Centipat Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2024 #1 RAM 16 GB RAM Ekran kartı GT730 İşlemci İntel i5-3470 Merhaba, ben eskiden Assetto Corsa'yı orta grafiklerle oynayabiliyordum şimdi en düşük grafiklere bile alsam böyle oluyor. Bunu nasıl çözebilirim? Oyunu sildim geri yükledim ama olmadı başka arabalar, haritalarda denedim gene olmadı.
Merhaba, ben eskiden Assetto Corsa'yı orta grafiklerle oynayabiliyordum şimdi en düşük grafiklere bile alsam böyle oluyor. Bunu nasıl çözebilirim? Oyunu sildim geri yükledim ama olmadı başka arabalar, haritalarda denedim gene olmadı.
bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.289 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2024 #2 Orhan ede46 dedi: Merhaba, ben eskiden Assetto Corsa'yı orta grafiklerle oynayabiliyordum şimdi en düşük grafiklere bile alsam böyle oluyor. Eki Görüntüle 2201222 Bunu nasıl çözebilirim? Oyunu sildim geri yükledim ama olmadı başka arabalar, haritalarda denedim gene olmadı. Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimal araba hatalı, mod kurmuşssun. bendede vardı çalışmıyordu Shader indirerek dene. Artı 0 Eksi
Orhan ede46 dedi: Merhaba, ben eskiden Assetto Corsa'yı orta grafiklerle oynayabiliyordum şimdi en düşük grafiklere bile alsam böyle oluyor. Eki Görüntüle 2201222 Bunu nasıl çözebilirim? Oyunu sildim geri yükledim ama olmadı başka arabalar, haritalarda denedim gene olmadı. Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimal araba hatalı, mod kurmuşssun. bendede vardı çalışmıyordu Shader indirerek dene.
KS KS O Orhan ede46 Centipat Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2024 #3 bdxmrz dedi: Yüksek ihtimal araba hatalı, mod kurmuşssun. bendede vardı çalışmıyordu Shader indirerek dene. Genişletmek için tıkla... Ama Başka Arabalarlada Denedim Olmadı. Artı 0 Eksi
bdxmrz dedi: Yüksek ihtimal araba hatalı, mod kurmuşssun. bendede vardı çalışmıyordu Shader indirerek dene. Genişletmek için tıkla... Ama Başka Arabalarlada Denedim Olmadı.
bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.289 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2024 #4 Orhan ede46 dedi: Ama Başka Arabalarlada Denedim Olmadı. Genişletmek için tıkla... Shader İndirmen gerek işte. Contect Manager ile yapabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çözülür ise çözüldü işaretlersen sevinirim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Tüm olay Shader indirmediğin için. Artı 0 Eksi
Orhan ede46 dedi: Ama Başka Arabalarlada Denedim Olmadı. Genişletmek için tıkla... Shader İndirmen gerek işte. Contect Manager ile yapabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çözülür ise çözüldü işaretlersen sevinirim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Tüm olay Shader indirmediğin için.