Assetto Corsa FPS arttırmak için ne yapılabilir?

KatakiNotFound

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Ekran kartım GTX 1660 Ti ve işlemcim ise i7 4770. biraz da olsa darboğaz yapıyor. İşlemcide Turbo Boost özelliği açık 3.40'dan 3.60'a çıkıyor. İlk olarak bu özellik açık olmalı mı? 2. olarak ayarlarımı atayım darboğaz yaşatmayacak şekilde en iyi nasıl FPS alırım? Bu ayarlarda 70-90 arası alıyorum.

1718908827746.png

Not: Oyun grafiklerimin kötü olmasınıda istemiyorum bulutlar arabalar vesaire güzel gözüküyor çünkü.

Monitörün 60 Hz olduğu için, 90 FPS yetiyor olmalı. Ama çok istiyorsan MSI Afterburner'den overclock deneyebilirsin tabii biliyorsan.

Monitör 60 Hz ise boşuna neden 60 Hz üstü FPS için cihazı yoruyorsunuz ki (Valorant veya CS2 gibi oyunlarda iş görür) fakat Assetto Corsa gibi oyunlarda monitör zaten maksimum 60 Hz iken boşuna cihazı yormaya gerek yok.

Monitörün 60 Hz olduğu için, 90 FPS yetiyor olmalı. Ama çok istiyorsan MSI Afterburner'den overclock deneyebilirsin tabii biliyorsan.
hocam 450 watt psu'm var zar zor dayanıyor yapmayın :DD
ve 70 80 almama rağmen sanki akıcı olmuyormuş gibime geliyor fps droplardanda olabilir

Monitör 60 Hz ise boşuna neden 60 Hz üstü FPS için cihazı yoruyorsunuz ki (Valorant veya CS2 gibi oyunlarda iş görür) fakat Assetto Corsa gibi oyunlarda monitör zaten maksimum 60 Hz iken boşuna cihazı yormaya gerek yok.
hocam bazen 56 lara düştüğü oluyor trafik haritasinda fln benim amacım 60ın altına düşmemesi

yani 61 fps olsun hiç düşmesin ben yine razıyım fakat bazen anlık düşüş vesaire olur sıkıntı oluyor

Hocam 450 watt PSU'm var zar zor dayanıyor yapmayın :DD
Ve 70 80 almama rağmen sanki akıcı olmuyormuş gibime geliyor FPS droplardanda olabilir.

Hocam bazen 56'lara düştüğü oluyor trafik haritasinda falan benim amacım 60'ın altına düşmemesi.

Yani 61 FPS olsun hiç düşmesin ben yine razıyım fakat bazen anlık düşüş vesaire olur sıkıntı oluyor.

FPS'yi gölgeler çok etkiliyor, belki bir tık kısılabilir.

Hocam 450 watt PSU'm var zar zor dayanıyor yapmayın :DD
Ve 70 80 almama rağmen sanki akıcı olmuyormuş gibime geliyor FPS droplardanda olabilir.

Hocam bazen 56'lara düştüğü oluyor trafik haritasinda falan benim amacım 60'ın altına düşmemesi.

Yani 61 FPS olsun hiç düşmesin ben yine razıyım fakat bazen anlık düşüş vesaire olur sıkıntı oluyor.

Hocam 60 FPS sabitlerseniz cihaz 75-80 FPS verecek kadar zorlanmaz ve daha stabil olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı