M mertolgun Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:38 #1 Daha yeni G29 aldım, birkaç ayar yaptım oyuna girdim ama hareket edemiyorum. Pitte kalıyorum ekranda preset kısmı açık sadece o var. Ne yapacağım? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 17:52
Daha yeni G29 aldım, birkaç ayar yaptım oyuna girdim ama hareket edemiyorum. Pitte kalıyorum ekranda preset kısmı açık sadece o var. Ne yapacağım?
M Mert0011 Decapat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 508 Çözümler 1 Dün 18:21 #2 Presetden örneğin direksiyona tıklayıp direksiyonu hareket ettiriceksin algılacak.
M mertolgun Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:35 #3 Mert0011 dedi: Presetden örneğin direksiyona tıklayıp direksiyonu hareket ettiriceksin algılacak. Genişletmek için tıkla... Araba falan hareket ediyor ama o ekranda kalıyor
Mert0011 dedi: Presetden örneğin direksiyona tıklayıp direksiyonu hareket ettiriceksin algılacak. Genişletmek için tıkla... Araba falan hareket ediyor ama o ekranda kalıyor
M Mert0011 Decapat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 508 Çözümler 1 Dün 18:58 #4 mertolgun dedi: Araba falan hareket ediyor ama o ekranda kalıyor. Genişletmek için tıkla... Assetto Corsa ayarlardaki kontrollerden bahsettim.
mertolgun dedi: Araba falan hareket ediyor ama o ekranda kalıyor. Genişletmek için tıkla... Assetto Corsa ayarlardaki kontrollerden bahsettim.
T talhaaktas Femtopat Katılım 6 Eylül 2025 Mesajlar 12 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:03 #5 Kanka mod engelliyor olabilir ha ben şimdi bir şey diyemem birkaç kere yeniden gir çık sürekli olarak yaparsa bir de işlemci kullanımın fazlaysada çalışmaz haberin olsun.
Kanka mod engelliyor olabilir ha ben şimdi bir şey diyemem birkaç kere yeniden gir çık sürekli olarak yaparsa bir de işlemci kullanımın fazlaysada çalışmaz haberin olsun.