LiXR Decapat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.499 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 Ryzen 5500 32 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisliği, Oyun Geliştiricisi 29 Haziran 2025 #1 Assetto Corsa oynarken hemen drift atıyor bunu istemiyorum sadece arabamı sürüp keyfe bakmak istiyorum. Bunun için ayar önerir misiniz? Ek olarak Content Manager kullanıyorum. @Lee Yubin hocam siz anlıyorsunuz galiba.
Assetto Corsa oynarken hemen drift atıyor bunu istemiyorum sadece arabamı sürüp keyfe bakmak istiyorum. Bunun için ayar önerir misiniz? Ek olarak Content Manager kullanıyorum. @Lee Yubin hocam siz anlıyorsunuz galiba.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.372 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 29 Haziran 2025 #2 LiXR dedi: @Lee Yubin hocam siz anlıyorsunuz galiba. Genişletmek için tıkla... Bunun bir çok nedeni olabilir. Gaza çok basıyor olabilirisiniz. TC açmayı deneyin. Lastik basıncı çok olabilir, düşürün. Artı 0 Eksi
LiXR dedi: @Lee Yubin hocam siz anlıyorsunuz galiba. Genişletmek için tıkla... Bunun bir çok nedeni olabilir. Gaza çok basıyor olabilirisiniz. TC açmayı deneyin. Lastik basıncı çok olabilir, düşürün.