Assetto Corsa "game crashed" hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Orhan ede46

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ben Concent Manager'de oyuna girmeye çalıştığımda her şeyi yüklüyor sonra şöyle bir hata alıyorum:

Bir de şöyle bir hata.

Bu hataları alıyorum, yardım edebilir misiniz?

Sisteminiz nedir? Csp sürümünüzü güncelleyin veya en yüksek versiyondan 1 düşük versiyona alın.

Sisteminiz nedir? Csp sürümünüzü güncelleyin veya en yüksek versiyondan 1 düşük versiyona alın.
Windows 10 pro,ekran kartı ise GT730.Nasıl en yüksek versiyondan 1 düşüğe alıcağım veya nasıl csp sürümünü güncelleyeceğim

Windows 10 Pro, ekran kartı ise GT730.nasıl en yüksek versiyondan 1 düşüğe alacağım veya nasıl csp sürümünü güncelleyeceğim.

GT730 pek yeterli bir kart değil Assetto Corsa için. En düşük ayarlardasınız değil mi? Ayarlar>custom shader pack> about & updates > 0.2.2 versiyonunu yükleyin.

GT730 pek yeterli bir kart değil Assetto Corsa için. En düşük ayarlardasınız değil mi? Ayarlar>custom shader pack> about & updates > 0.2.2 versiyonunu yükleyin.
en düşük ayarlarda değilim orta ayarlardayım eskiden orta ayarlarda oyuna girebiliyordum

En düşük ayarlarda aynı hatayı veriyor anlamadım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…