Ubeyds Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 52 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #1 Hep aynı hatayı alıyorum. Custom Shaders Patch'teki hepsini denedim olmuyor bilen var mı?
Dragneel.99 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ekim 2014 Mesajlar 1.649 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #11 Ubeyds dedi: Evet CM de hata veriyor, normalde sıkıntı yok Genişletmek için tıkla... O zaman CM'yi sistemden komple silip tekrardan yükleyin derim. Belli ki bir yerinde bir eksik dosya var. Artı 0 Eksi
Ubeyds dedi: Evet CM de hata veriyor, normalde sıkıntı yok Genişletmek için tıkla... O zaman CM'yi sistemden komple silip tekrardan yükleyin derim. Belli ki bir yerinde bir eksik dosya var.
KS KS Ubeyds Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 52 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #12 Dragneel.99 dedi: O zaman CM'yi sistemden komple silip tekrardan yükleyin derim. Belli ki bir yerinde bir eksik dosya var. Genişletmek için tıkla... Denedim maalesef aynı hatayı alıyorum Artı 0 Eksi
Dragneel.99 dedi: O zaman CM'yi sistemden komple silip tekrardan yükleyin derim. Belli ki bir yerinde bir eksik dosya var. Genişletmek için tıkla... Denedim maalesef aynı hatayı alıyorum