Assetto Corsa Gamepad ayarları nasıl olmalıdır?

Rootsy

Kilopat
Gamepad ayarlarını bir türlü yapamadım ben bu oyunda. Tavsiye ettiğiniz bir rehber var mıdır acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gamepad ayarlarını bir türlü yapamadım ben bu oyunda. Tavsiye ettiğiniz bir rehber var mıdır acaba?

Gamepad ile çok zor hocam ben 500 - 600 saat oynadım gamepad ile 10 dakikada fare ile daha iyi drift atabildim ama bu drift için geçerli. Yarış için dersen F310 Assetto Corsa gamepad ayarı var YouTube'da onu kullan.

Content Manager üzerinden gamepad için özel ayar yükleyebiliyorsunuz. Oynamayı bir hayli kolaylaştırıyor.

Kurulumu oldukça basit.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gamepad ile ne tarz süreceğini yazmamışsın. Ben mesela drift dışı işler için idare eder bi' ayar yapmıştım. Eğer o tarz istiyorsan, oyuna girip ekran görüntüsü atabilirim. Drift diyorsan arkadaşların attığına bak.

Umarım bunlar default ayarlar değildir çünkü load'daki ayarım silinmiş. Bu ayarı F1 sürmek için yapmıştım.

Hocam bu arada gamepad ile F1 ya da GT tarzı araçlarda sürüş yapmak için analoğu çok hassas tutmak gerekiyor. Bunun için sol analoğu ileri itip daha hassas dönüşler yapabilirsin. Öteki türlü sol sağ yaparak olmuyor maalesef.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-09-15 164856.png
    Ekran görüntüsü 2022-09-15 164856.png
    223,8 KB · Görüntüleme: 2.705
Son düzenleme:
Content Manager üzerinden gamepad için özel ayar yükleyebiliyorsunuz. Oynamayı bir hayli kolaylaştırıyor.

Kurulumu oldukça basit.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba ben indirme linkini bulamadım da yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle Content Manager, SoL ve CSP'yi indirip kurun. Sonra da Gamepad Fx linkine girip indirin ve istenilen yere atın. Content Manager'dan Gamepad kısmından bu config'i seçin. Son olarak yine linkte alta inip istenilen sensitivity vb. ayarları yapın. Bu kadar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı