futs Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 326 Çözümler 3 22 Aralık 2021 #1 Logitech F310 gamepadim var. Sıkıntı yaratır mı ve oyundan zevk alabilir miyim?
KS KS futs Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 326 Çözümler 3 26 Aralık 2021 #11 Oyunu aldım. Tek sıkıntı arabayı döndürmek zor. Bunun çözümü var mı? Artı 0 Eksi
rintaro Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 538 Çözümler 4 26 Aralık 2021 #12 futs dedi: Oyunu aldım. Tek sıkıntı arabayı döndürmek zor. Bunun çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Zor derken nasıl zor? Kolay mı dönüyor, zor mu? Kontrolcü ayarlarınızı paylaşabilir misiniz? Ona göre yardımcı olalım. Artı 0 Eksi
futs dedi: Oyunu aldım. Tek sıkıntı arabayı döndürmek zor. Bunun çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Zor derken nasıl zor? Kolay mı dönüyor, zor mu? Kontrolcü ayarlarınızı paylaşabilir misiniz? Ona göre yardımcı olalım.
KS KS futs Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 326 Çözümler 3 26 Aralık 2021 #13 rintaro dedi: Zor derken nasıl zor? Kolay mı dönüyor, zor mu? Kontrolcü ayarlarınızı paylaşabilir misiniz? Ona göre yardımcı olalım. Genişletmek için tıkla... Zor dönüyor. Şu an bilgisayarda değilim, sonra atabilirim. Kontrol için önerdiğiniz video veya ayar varsa atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
rintaro dedi: Zor derken nasıl zor? Kolay mı dönüyor, zor mu? Kontrolcü ayarlarınızı paylaşabilir misiniz? Ona göre yardımcı olalım. Genişletmek için tıkla... Zor dönüyor. Şu an bilgisayarda değilim, sonra atabilirim. Kontrol için önerdiğiniz video veya ayar varsa atabilir misiniz?
rintaro Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 538 Çözümler 4 26 Aralık 2021 #14 Benim kullandığım ayar böyle. Deneyebilirsinz. Onun dışında şu video detaylı olarak buradaki parametrelerin ne anlama geldiğini açıklamış. Kendiniz de bir ayar deneyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Benim kullandığım ayar böyle. Deneyebilirsinz. Onun dışında şu video detaylı olarak buradaki parametrelerin ne anlama geldiğini açıklamış. Kendiniz de bir ayar deneyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et