I imsena Centipat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 701 Makaleler 4 8 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar elimde gamepad var. Bununla oynayabilir miyim?
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.315 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #2 imsena dedi: Arkadaşlar elimde gamepad var. Bununla oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Marka?
imsena dedi: Arkadaşlar elimde gamepad var. Bununla oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Marka?
I imsena Centipat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 701 Makaleler 4 8 Eylül 2023 #3 balkann dedi: Marka? Genişletmek için tıkla... Datafrog PC gamepad hocam incelemesi mevcut eğer duymadiysanız bakabilirsiniz yani.
balkann dedi: Marka? Genişletmek için tıkla... Datafrog PC gamepad hocam incelemesi mevcut eğer duymadiysanız bakabilirsiniz yani.
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.315 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #4 imsena dedi: Datafrog PC gamepad hocam incelemesi mevcut eğer duymadiysanız bakabilirsiniz yani. Genişletmek için tıkla... Hocam Assetto Corsa sadece Xbox gamepad destekliyor diye biliyorum.
imsena dedi: Datafrog PC gamepad hocam incelemesi mevcut eğer duymadiysanız bakabilirsiniz yani. Genişletmek için tıkla... Hocam Assetto Corsa sadece Xbox gamepad destekliyor diye biliyorum.
Je m en fiche Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 3.393 Makaleler 1 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #5 balkann dedi: Hocam Assetto Corsa sadece Xbox gamepad destekliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Çakmaları programlar aracılığı ile xbox olarak tanıtmak kolay iş.
balkann dedi: Hocam Assetto Corsa sadece Xbox gamepad destekliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Çakmaları programlar aracılığı ile xbox olarak tanıtmak kolay iş.
I imsena Centipat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 701 Makaleler 4 8 Eylül 2023 #6 balkann dedi: Hocam Assetto Corsa sadece Xbox gamepad destekliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu PC'ye bağlayınca Xbox Controller olarak görüyor zaten. Sorun olmaz sanırım.
balkann dedi: Hocam Assetto Corsa sadece Xbox gamepad destekliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu PC'ye bağlayınca Xbox Controller olarak görüyor zaten. Sorun olmaz sanırım.
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.315 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #7 imsena dedi: Hocam bunu PC'ye bağlayınca Xbox Controller olarak görüyor zaten. Sorun olmaz sanırım. Genişletmek için tıkla... O zaman destekler.
imsena dedi: Hocam bunu PC'ye bağlayınca Xbox Controller olarak görüyor zaten. Sorun olmaz sanırım. Genişletmek için tıkla... O zaman destekler.
IV.MURAT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 16-n0003nt R7 6800H RTX3060 16GB DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/Esnaf 8 Eylül 2023 #8 imsena dedi: Arkadaşlar elimde gamepad var. Bununla oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Fare ile daha rahat, gamepadin kontrol mesafesi yetmiyor.
imsena dedi: Arkadaşlar elimde gamepad var. Bununla oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Fare ile daha rahat, gamepadin kontrol mesafesi yetmiyor.
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.315 Makaleler 25 Çözümler 277 8 Eylül 2023 #9 Input sürücüsü var gibi duruyor. Steam üzerinden şu ayarı açın ve tuş ayarlarını da yapın. Siz yine de bağlantıdaki sürücüyü yükleyin. Bu uyumsuz oyunlarda faydalı oluyor. Özellikle Steam dışı oyunlarda lazım oluyor. https://github.com/ViGEm/ViGEmBus/releases/download/v1.21.442.0/ViGEmBus_1.21.442_x64_x86_arm64.exe
Input sürücüsü var gibi duruyor. Steam üzerinden şu ayarı açın ve tuş ayarlarını da yapın. Siz yine de bağlantıdaki sürücüyü yükleyin. Bu uyumsuz oyunlarda faydalı oluyor. Özellikle Steam dışı oyunlarda lazım oluyor. https://github.com/ViGEm/ViGEmBus/releases/download/v1.21.442.0/ViGEmBus_1.21.442_x64_x86_arm64.exe
I imsena Centipat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 701 Makaleler 4 8 Eylül 2023 #10 Zaten aman aman meraklısı değilim hocalarım. RS6 modu ile alman otobanı modu için indiriyorum.