E ersankorkmazwwq Femtopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar ben asesto Corsa gibi yarış oyunları tavsiye edersiniz sevinirim. Sistem gerkesinimkeri: İşlemi: AMD A8 7410. Ekran kartı: AMD R5 M330. RAM: 4 GB.
Arkadaşlar ben asesto Corsa gibi yarış oyunları tavsiye edersiniz sevinirim. Sistem gerkesinimkeri: İşlemi: AMD A8 7410. Ekran kartı: AMD R5 M330. RAM: 4 GB.
ZucsRo33 Centipat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #2 ersankorkmazwwq dedi: Arkadaşlar ben asesto Corsa gibi yarış oyunları tavsiye edersiniz sevinirim. Sistem gerkesinimkeri: İşlemi: AMD A8 7410. Ekran kartı: AMD R5 M330. RAM: 4 GB. Genişletmek için tıkla... lfs var
ersankorkmazwwq dedi: Arkadaşlar ben asesto Corsa gibi yarış oyunları tavsiye edersiniz sevinirim. Sistem gerkesinimkeri: İşlemi: AMD A8 7410. Ekran kartı: AMD R5 M330. RAM: 4 GB. Genişletmek için tıkla... lfs var
fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.074 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 5 Kasım 2022 #3 Assetto Corsa gibi bir simülasyonun bence eşi benzeri yok fakat Assetto fiziklerine yakın bir şey istiyorsanız LFS'ye bakabilirsiniz, çok eğlenceli oyundur fakat az map ve araç olduğundan bir süre sonra sıkıyor insanı.
Assetto Corsa gibi bir simülasyonun bence eşi benzeri yok fakat Assetto fiziklerine yakın bir şey istiyorsanız LFS'ye bakabilirsiniz, çok eğlenceli oyundur fakat az map ve araç olduğundan bir süre sonra sıkıyor insanı.