Çözüldü Assetto Corsa gökyüzün simsiyah olma sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yawwz

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir hafta once oyunu oynamak icin girdiğimde gökyüzü simsiyahdi. Nedenini bilmiyorum internette bayağı dolaştım çözüm başlıklı videolar izledim ama düzelmedi. En son her şeyi sıfırlayıp oyunu sildim. Bugün tekrar yukledim trafik modu vs. her şeyi dogru bir sekilde tekrar kurdum ama saka olsa gerek hala aynı. Yaşayan veya cozumunu bilen biri yardım ederse minnettar olurum.

Dosya Ekleri

• IMG_20240824_185851.jpg
    IMG_20240824_185851.jpg
    98,8 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşlar bir hafta once oyunu oynamak icin girdiğimde gökyüzü simsiyahdi. Nedenini bilmiyorum internette bayağı dolaştım çözüm başlıklı videolar izledim ama düzelmedi. En son her şeyi sıfırlayıp oyunu sildim. Bugün tekrar yukledim trafik modu vs. her şeyi dogru bir sekilde tekrar kurdum ama saka olsa gerek hala aynı. Yaşayan veya cozumunu bilen biri yardım ederse minnettar olurum.
1 hafta önce aynı sorunu bende yaşadım.
Oyunu ve content manager'ı sildim geri yükleyip çözmüştüm.
Pure kurmaya çalıştıysan pure'den dolayı olabilir.
Content Manager>Ayarlar>Custom shaders patch>About & updates
buradan Reinstall current version diyip son sürümü kurmayı dene.
Buna benzer bi hata olmuştu bu şekilde çözmüştüm.

Modlardan dolayı olabilir mi modsuzda hala böyle miydi?

Oyunu ve content manager'ı sildim geri yükleyip çözmüştüm.
Pure kurmaya çalıştıysan pure'den dolayı olabilir.
Content Manager>Ayarlar>Custom shaders patch>About & updates
buradan Reinstall current version diyip son sürümü kurmayı dene.
Buna benzer bi hata olmuştu bu şekilde çözmüştüm.

Çözüm
Oyunu ve content Manager'ı sildim geri yükleyip çözmüştüm.
Pure kurmaya çalıştıysan Pure'den dolayı olabilir.
content manager>ayarlar>custom shaders patch>about & updates
Buradan reinstall current version deyip son sürümü kurmayı dene.
Buna benzer bir hata olmuştu bu şekilde çözmüştüm.

Vallahi birkaç saatdir uğraşıyorum sağ olun yardımlarınız için cspyi asettonun dosya konumundan silip sıfırlayınca duzeldi bu kadar basitmiş vallahi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı