Assetto Corsa grafik ayarları nasıl olmalı?

737973

Decipat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Selamlar. Uzun zamandır LFS oynamaktan bunaldım gittim acc aldım. Fakat ağır bir oyun olduğundan ve laptopumda tost makinesi olduğundan ortalam 18, en fazla 25-30 FPS alıyorum. Sistem özelliklerimi ve oyun içi ayarlarımı bırakıyorum. Ayar önerilerinizi bekliyorum. Ayrıca yarış içinde ESC'ye basınca imleci sağa götürünce çıkan menüyü nasıl açabilirim? Bir türlü ayarlayamadım orayı. Onuda söylerseniz sevinirim.
Sistem: Ekran kartı MX350

Ayarlar:

Benchmark:

Son düzenleyen: Moderatör:
aynı özelliklerin mx450 kartlı haline sahiptim. tüm ayarları en düşüğe çekin ve çözünürlüğü 900p civarı yapın. fps değerleri iyiyse 1080p yapabilirsiniz. ancak 60 üstü vereceğini pek sanmıyorum çünkü mx450 bile zorlanıyordu.

Bütün ayarlar kapalı MSAA 4x de 1080p ortalama 23 fps. 900p yapınca ise 25fps oluyor, 1080p'ye aldım o yüzden. Şuanlık 6 fps de 6 fpsdir.

Ayrıca yarış içinde ESC'ye basınca imleci sağa götürünce çıkan menüyü nasıl açabilirim? Bir türlü ayarlayamadım orayı. Onuda söylerseniz sevinirim.
Bu menüyü nasıl açabilirm peki?

hocam mx350 çalışıyormu? kullanımlara oyundayken bakın. birde sürücüsünü güncelleyin güncel değilse.

hocam mx350 çalışıyormu? kullanımlara oyundayken bakın. birde sürücüsünü güncelleyin güncel değilse.
Windowsun grafik ayarlarından zaten MX350'yi seçtiğimden dolayı evet çalışıyor. Sürücüleride kontrol etmem lazım. Güncelleme varsa yapıp tekrardan yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…