Selamlar. Uzun zamandır LFS oynamaktan bunaldım gittim acc aldım. Fakat ağır bir oyun olduğundan ve laptopumda tost makinesi olduğundan ortalam 18, en fazla 25-30 FPS alıyorum. Sistem özelliklerimi ve oyun içi ayarlarımı bırakıyorum. Ayar önerilerinizi bekliyorum. Ayrıca yarış içinde ESC'ye basınca imleci sağa götürünce çıkan menüyü nasıl açabilirim? Bir türlü ayarlayamadım orayı. Onuda söylerseniz sevinirim.
Sistem: Ekran kartı MX350
aynı özelliklerin mx450 kartlı haline sahiptim. tüm ayarları en düşüğe çekin ve çözünürlüğü 900p civarı yapın. fps değerleri iyiyse 1080p yapabilirsiniz. ancak 60 üstü vereceğini pek sanmıyorum çünkü mx450 bile zorlanıyordu.
Windowsun grafik ayarlarından zaten MX350'yi seçtiğimden dolayı evet çalışıyor. Sürücüleride kontrol etmem lazım. Güncelleme varsa yapıp tekrardan yazarım.