yigit161055 Femtopat Katılım 29 Ağustos 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #1 Assetto Corsa "handshake failed" hatası dünden beri hiçbir şey yoktu neden oldu ben de anlamadım. 3 gündür ugrasıyorum. Her yere baktım bütün çözümleri denedim bu sorunu çözebilecek baba yiğit yok aga. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mart 2025
Assetto Corsa "handshake failed" hatası dünden beri hiçbir şey yoktu neden oldu ben de anlamadım. 3 gündür ugrasıyorum. Her yere baktım bütün çözümleri denedim bu sorunu çözebilecek baba yiğit yok aga.
H HiquaTR Decapat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 908 Çözümler 13 9 Mart 2025 #2 Herhalde hata ekranında yazılan önerileri denemişsindir. Başka bir internet ile aynı sorun oluyor mu? Artı 0 Eksi
Herhalde hata ekranında yazılan önerileri denemişsindir. Başka bir internet ile aynı sorun oluyor mu?
KS KS yigit161055 Femtopat Katılım 29 Ağustos 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #3 HiquaTR dedi: Herhalde hata ekranında yazılan önerileri denemişsindir. Başka bir internet ile aynı sorun oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim hocam. Vallahi durduk yere düzeldi bende anlamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mart 2025 Artı 0 Eksi
HiquaTR dedi: Herhalde hata ekranında yazılan önerileri denemişsindir. Başka bir internet ile aynı sorun oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim hocam. Vallahi durduk yere düzeldi bende anlamadım.