belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.385 Makaleler 3 Çözümler 20 15 Temmuz 2025 #1 Hata bu şekilde. Tek kişi oynamayı başardım ancak sunucuya giremiyorum. Bu arada çevrimiçi isimi açmayı ve internet değiştirmeyi denedim. İkisinin de faydası yok. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2025
Hata bu şekilde. Tek kişi oynamayı başardım ancak sunucuya giremiyorum. Bu arada çevrimiçi isimi açmayı ve internet değiştirmeyi denedim. İkisinin de faydası yok.
eco123 Hectopat Katılım 12 Eylül 2021 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2025 #2 Bu sorun genellikle biriyle aynı anda bir arabaya almaya çalıştığında çıkar her seferindemi böyle oluyor yoksa 1 keremi denedin. Artı 0 Eksi
Bu sorun genellikle biriyle aynı anda bir arabaya almaya çalıştığında çıkar her seferindemi böyle oluyor yoksa 1 keremi denedin.
KS KS belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.385 Makaleler 3 Çözümler 20 15 Temmuz 2025 #3 @eco123 Çok kez denedim. Aynı arabayı alma ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Gece geç saatlerde server tamamen boşken de gündüz doluyken de denedim. Sonuç aynıydı. Artı 0 Eksi
@eco123 Çok kez denedim. Aynı arabayı alma ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Gece geç saatlerde server tamamen boşken de gündüz doluyken de denedim. Sonuç aynıydı.
eco123 Hectopat Katılım 12 Eylül 2021 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #4 Çözüldü: Assetto Corsa "Failed to connect: handshake failed." hatası Assetto Corsa düne kadar gayet güzel oynuyordum bugün ise hata aldım. Bu Assetto'nun bizimle derdi ne? www.technopat.net Deneyebilirsin Artı 0 Eksi
Çözüldü: Assetto Corsa "Failed to connect: handshake failed." hatası Assetto Corsa düne kadar gayet güzel oynuyordum bugün ise hata aldım. Bu Assetto'nun bizimle derdi ne? www.technopat.net Deneyebilirsin
KS KS belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.385 Makaleler 3 Çözümler 20 16 Temmuz 2025 #5 eco123 dedi: Çözüldü: Assetto Corsa "Failed to connect: handshake failed." hatası Assetto Corsa düne kadar gayet güzel oynuyordum bugün ise hata aldım. Bu Assetto'nun bizimle derdi ne? www.technopat.net Deneyebilirsin Genişletmek için tıkla... Bunu zaten denedim. Olmadı. Artı 0 Eksi
eco123 dedi: Çözüldü: Assetto Corsa "Failed to connect: handshake failed." hatası Assetto Corsa düne kadar gayet güzel oynuyordum bugün ise hata aldım. Bu Assetto'nun bizimle derdi ne? www.technopat.net Deneyebilirsin Genişletmek için tıkla... Bunu zaten denedim. Olmadı.