Assetto Corsa harita modu yapmak

Ali.Anıl

Decapat
Daha fazla  
Daha önce shuto haritasını kurdum trafik modlu açmadı sistem yetersiz olduğundan ama yanlış da kurmuş olabilirim. Hata veriyordu bilmiyorum tam ama oyunun haritaları da sıkmaya başladı önerebileceğiniz açabilecek harita modu varsa nasıl indirebilirim yardımcı olursanız sevinirim.
Düşük ayarlarda Custom shaders patch kurulu 60 70 FPS falan alıyorum FPS yükseltmenin yolu var mı? Çünkü bildiğim kadarıyla bu ekran kartı ile daha yüksek FPS alıyorlar ama sistemim bileşenleri ekran kartına göre düşük olduğundan ekran kartı performans vermiyor şimdiden teşekkürler.

Trafik modu kuramıyorsan trafik modlu sunucular var o sunucuların gerekli araç ve harita modlarını kurup sunucuya girer trafik modlu oynarsın.

Trafik modu kuramıyorsan trafik modlu sunucular var o sunucuların gerekli araç ve harita modlarını kurup sunucuya girer trafik modlu oynarsın.
Sistemim yeterli olduğunu düşğnmüyorum açmaz büyük ihtimalle.
Normal trafik olmayan bir harita modu indirmek istiyorum sistemim yeticeği şekilde

Sistemim yeterli olduğunu düşğnmüyorum açmaz büyük ihtimalle.
Normal trafik olmayan bir harita modu indirmek istiyorum sistemim yeticeği şekilde
2REAL Trafik modu var normal trafik modlarından çok daha optimize bir mod.

Youtube'a Asetto Corsa 2REAL Traffic yazarsan kurulum videoları var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…