Rayzer Decapat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 137 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD 7700xt AMD ryzen 5 7600 Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #1 RAM 16 5600mhz Ekran kartı 7700xt İşlemci r5 7600 Assetto Corsa videoları izlerken videoda adamların havası renkli. Bende yapmaya çalıştım ama bulamadım. Nasıl yapabilirim?
Assetto Corsa videoları izlerken videoda adamların havası renkli. Bende yapmaya çalıştım ama bulamadım. Nasıl yapabilirim?
MustafaVercetti95 Decipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 905 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #2 Rayzer dedi: Assetto Corsa videoları izlerken videoda adamların havası renkli. Bende yapmaya çalıştım ama bulamadım. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Havan siyah mı? Artı 0 Eksi
Rayzer dedi: Assetto Corsa videoları izlerken videoda adamların havası renkli. Bende yapmaya çalıştım ama bulamadım. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Havan siyah mı?
SERVETR Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 1.438 Çözümler 21 Yer Kütahya Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS ROG STRİX RX6650XT XPG 16GB RAM AMD R5 5500 ASUS A520M-K KİOXRA NVME M.2 XPG LANDER 500 650W +80 PLUS Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Temmuz 2024 #3 MustafaVercetti95 dedi: Havan siyah mı? Genişletmek için tıkla... Galiba arkadaş böyle yapmak istiyor. Artı 0 Eksi
MustafaVercetti95 dedi: Havan siyah mı? Genişletmek için tıkla... Galiba arkadaş böyle yapmak istiyor.
Eswaii Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 1.084 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #4 MustafaVercetti95 dedi: Siyah mı? Genişletmek için tıkla... Galiba gerçekci gökyüzünü kastetmiş. Yanlış değilsem pp filter ile yapılıyordu çok bilgim yok. Artı 0 Eksi
MustafaVercetti95 dedi: Siyah mı? Genişletmek için tıkla... Galiba gerçekci gökyüzünü kastetmiş. Yanlış değilsem pp filter ile yapılıyordu çok bilgim yok.
KS KS Rayzer Decapat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 137 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD 7700xt AMD ryzen 5 7600 Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #5 MustafaVercetti95 dedi: Siyah mı? Genişletmek için tıkla... ondan bahsetmiyorum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bunun gibi Artı 0 Eksi
MustafaVercetti95 dedi: Siyah mı? Genişletmek için tıkla... ondan bahsetmiyorum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bunun gibi
ircoas Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 2.701 Çözümler 21 Daha fazla Sistem Özellikleri Islemci:AMD Ryzen™5 7600X Anakart:GIGABYTE B650M DS3H Ram:XPG 32GB (2x16GB) Lancer Siyah DDR5 6000MHz CL40 Kasa/PSU:XIGMATEK COCKPIT X-POWER 700W 80PLUS Ekran Karti:ZOTAC GeForce RTX 4070 TWIN EDGE OC Sivi Sogutma:COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L V2 SSD:CRUCIAL P3 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 12 Temmuz 2024 #6 Rayzer dedi: ondan bahsetmiyorum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bunun gibi Genişletmek için tıkla... Pure kurun. Pure planner'dan few clouds'u seçip saati 5 ile 8 arasinda istediginiz havayi elde edene kadar ayarlayin. Artı 0 Eksi
Rayzer dedi: ondan bahsetmiyorum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bunun gibi Genişletmek için tıkla... Pure kurun. Pure planner'dan few clouds'u seçip saati 5 ile 8 arasinda istediginiz havayi elde edene kadar ayarlayin.
KS KS Rayzer Decapat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 137 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD 7700xt AMD ryzen 5 7600 Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #7 SERVETR dedi: Galiba arkadaş böyle yapmak istiyor. Genişletmek için tıkla... evet bunun gibi ircoas dedi: Pure kurun. Pure planner'dan few clouds'u seçip saati 5 ile 8 arasinda istediginiz havayi elde edene kadar ayarlayin. Genişletmek için tıkla... videosu varmı daha iyi anlarım Artı 0 Eksi
SERVETR dedi: Galiba arkadaş böyle yapmak istiyor. Genişletmek için tıkla... evet bunun gibi ircoas dedi: Pure kurun. Pure planner'dan few clouds'u seçip saati 5 ile 8 arasinda istediginiz havayi elde edene kadar ayarlayin. Genişletmek için tıkla... videosu varmı daha iyi anlarım
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 12 Temmuz 2024 #8 CSP indirip oyunun stok modları ile hava durumu değiştirebilirsinuz. SOL ile de hazır hava modlarını kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
CSP indirip oyunun stok modları ile hava durumu değiştirebilirsinuz. SOL ile de hazır hava modlarını kullanabilirsiniz.
KS KS Rayzer Decapat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 137 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD 7700xt AMD ryzen 5 7600 Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #9 aabcc dedi: CSP indirip oyunun stok modları ile hava durumu değiştirebilirsinuz. SOL ile de hazır hava modlarını kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... işe yaramadı maalesef Artı 0 Eksi
aabcc dedi: CSP indirip oyunun stok modları ile hava durumu değiştirebilirsinuz. SOL ile de hazır hava modlarını kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... işe yaramadı maalesef
ircoas Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 2.701 Çözümler 21 Daha fazla Sistem Özellikleri Islemci:AMD Ryzen™5 7600X Anakart:GIGABYTE B650M DS3H Ram:XPG 32GB (2x16GB) Lancer Siyah DDR5 6000MHz CL40 Kasa/PSU:XIGMATEK COCKPIT X-POWER 700W 80PLUS Ekran Karti:ZOTAC GeForce RTX 4070 TWIN EDGE OC Sivi Sogutma:COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L V2 SSD:CRUCIAL P3 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 12 Temmuz 2024 #10 Rayzer dedi: işe yaramadı maalesef Genişletmek için tıkla... Pure oncelikle parali ancak bedava veren yerler var bulabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Rayzer dedi: işe yaramadı maalesef Genişletmek için tıkla... Pure oncelikle parali ancak bedava veren yerler var bulabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan yapabilirsiniz.