Çözüldü Assetto Corsa hiçbir şekilde açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Tefekarabas

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar.
Ben dün Steam üzerinden Assetto Corsa oyununu satın aldım yüklendi oyunu açtım ama start dediğim anda oyun kapandı.
Ardından denedim olmadı internetteki her şeyi denedim ancak olmadı bu sorunla daha önce karşılaşmıştım ancak onu çözmüştüm.
Aynı yöntemi şimdi tekrar denedim ancak olmadı en son buradaki forumlardan birinde content Manager üzerinden açın diyordu.
O şekilde de denedim bu sefer ilk yükleme ekranında map yüklendi ancak araba yüklenirken bir anda kapandı. Birkaç sefer denedim ancak yapamadım.
Son çare olarak da buraya yazdım.

Ekran görüntüsü 2022-04-18 211727.jpg

Çözüm
Bu tarz hatalar genellikle sistem kaynaklı oluyor sisteminizi paylaşırsanız çok iyi olur. Ayrıca şu an önerebileceğim tek şey Steam'den oyunun dosyalarını doğrulamayı deneyin. Eğer oyunu açmaya çalışırken mod kullanıyorsanız şimdilik resmi harita ve araçları deneyin.

Content Manager, oyunun karmaşık ve yavaş ara yüzüne getirilmiş. Third party bir çözüm, siz yine de oyunu Steam'den açın bence.

Steam'den yani Assetto Corsa'nın kendi başlatıcısında da açılmıyor, geri ana menüye atıyor.

Sistemden kastınız sistem özellikleri mi?
Ayarları "32 bit" olarak ayarlayarak çözen varmış sanırım. Siz oyun içi ayarlara erişebiliyor musunuz?

Denedim ancak hiçbir şekilde olmadı
Arkadaşlar sorunu çözdüm. Content Manager üzerinden 32 Bit açtım ve "Drive immediatley" seçeneğini seçerek çözdüm. Bana yardım eden herkese teşekkürler, iyi akşamlar
Bu tarz hatalar genellikle sistem kaynaklı oluyor sisteminizi paylaşırsanız çok iyi olur. Ayrıca şu an önerebileceğim tek şey steamden oyunun dosyalarını doğrulamayı deneyin. Eğer oyunu açmaya çalışırken mod kullanıyorsanız şimdilik resmi harita ve araçları deneyin
Bu tarz hatalar genellikle sistem kaynaklı oluyor sisteminizi paylaşırsanız çok iyi olur. Ayrıca şu an önerebileceğim tek şey steamden oyunun dosyalarını doğrulamayı deneyin. Eğer oyunu açmaya çalışırken mod kullanıyorsanız şimdilik resmi harita ve araçları deneyin
Content Manager oyunun karmaşık ve yavaş ara yüzüne getirilmiş third party bir çözüm siz yine de oyunu steamden açın bence

Bu tarz hatalar genellikle sistem kaynaklı oluyor sisteminizi paylaşırsanız çok iyi olur. Ayrıca şu an önerebileceğim tek şey Steam'den oyunun dosyalarını doğrulamayı deneyin. Eğer oyunu açmaya çalışırken mod kullanıyorsanız şimdilik resmi harita ve araçları deneyin.

Content Manager, oyunun karmaşık ve yavaş ara yüzüne getirilmiş. Third party bir çözüm, siz yine de oyunu Steam'den açın bence.

Steam'den yani Assetto Corsa'nın kendi başlatıcısında da açılmıyor, geri ana menüye atıyor.

Sistemden kastınız sistem özellikleri mi?
Ayarları "32 bit" olarak ayarlayarak çözen varmış sanırım. Siz oyun içi ayarlara erişebiliyor musunuz?

Denedim ancak hiçbir şekilde olmadı
Arkadaşlar sorunu çözdüm. Content Manager üzerinden 32 Bit açtım ve "Drive immediatley" seçeneğini seçerek çözdüm. Bana yardım eden herkese teşekkürler, iyi akşamlar

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı