E Egecwnn Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2022 #1 Çok fazla araştırdım ama hiçbir yerde hız sabitleme modu bulamadım. Klavye ve fare ile oynadığım için sabit bir hızda gitmek zor. Hız sabitlemek aslında çok basit bir şey. Gözümden kaçmadığına eminim. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Temmuz 2022
Çok fazla araştırdım ama hiçbir yerde hız sabitleme modu bulamadım. Klavye ve fare ile oynadığım için sabit bir hızda gitmek zor. Hız sabitlemek aslında çok basit bir şey. Gözümden kaçmadığına eminim.
2 214777 Kilopat Katılım 7 Haziran 2018 Mesajlar 1.685 Çözümler 10 9 Şubat 2024 #2 Saçma şekilde ben de bulamadım.
Cumhur denz Centipat Katılım 7 Ekim 2023 Mesajlar 31 20 Temmuz 2025 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et