worsewer Decapat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2024 #11 Kaan Diktaş dedi: İmkansız. DPC sunucularında imkansız normal olarak ben assetto oynayacağım derse ancak 30-35FPS. Yer yer daha aşağıları görür. Genişletmek için tıkla... Ben 15 FPS ile car parking multiplayer oynamış adamım alışığım (Samsung Galaxy A3 ve J7 Prime ile) Peki klavyeyle mi oynasam fare ile mi?
Kaan Diktaş dedi: İmkansız. DPC sunucularında imkansız normal olarak ben assetto oynayacağım derse ancak 30-35FPS. Yer yer daha aşağıları görür. Genişletmek için tıkla... Ben 15 FPS ile car parking multiplayer oynamış adamım alışığım (Samsung Galaxy A3 ve J7 Prime ile) Peki klavyeyle mi oynasam fare ile mi?
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 1 Mart 2024 #12 worsewer dedi: Ben 15 FPS ile car parking multiplayer oynamış adamım alışığım (Samsung Galaxy A3 ve J7 Prime ile) Peki klavyeyle mi oynasam fare ile mi? Genişletmek için tıkla... Fare ile oynamadan daha sağlıklı olacaktır.
worsewer dedi: Ben 15 FPS ile car parking multiplayer oynamış adamım alışığım (Samsung Galaxy A3 ve J7 Prime ile) Peki klavyeyle mi oynasam fare ile mi? Genişletmek için tıkla... Fare ile oynamadan daha sağlıklı olacaktır.
worsewer Decapat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #13 Sweettt dedi: 40 50 gezer diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Doğru çıktı...
Sweettt Hectopat Katılım 26 Şubat 2022 Mesajlar 132 Daha fazla Sistem Özellikleri i7-13700HX 32 GB RAM RTX 4070 1 TB SSD 165 HZ Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #14 worsewer dedi: Doğru çıktı... Genişletmek için tıkla... @Kaan Diktaş hocam ben demiştim. Hocam AFAD'a artık bağışınızı yaparsınıız.
worsewer dedi: Doğru çıktı... Genişletmek için tıkla... @Kaan Diktaş hocam ben demiştim. Hocam AFAD'a artık bağışınızı yaparsınıız.
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 2 Mart 2024 #15 Sweettt dedi: @Kaan Diktaş hocam ben demiştim. Hocam AFAD'a artık bağışınızı yaparsınıız. Genişletmek için tıkla... Yer yer düşeceğine inanıyorum. Ben DPC için tahmin vermiştim ama normal içinde attığım tahmin tutmadı.
Sweettt dedi: @Kaan Diktaş hocam ben demiştim. Hocam AFAD'a artık bağışınızı yaparsınıız. Genişletmek için tıkla... Yer yer düşeceğine inanıyorum. Ben DPC için tahmin vermiştim ama normal içinde attığım tahmin tutmadı.