Assetto Corsa için araba modu sitesi

Gönenli İsmail

Hectopat
Daha fazla  
Assetto Corsa için araba modu sitesi arıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet bütün modlarımı buradan indirdim. Sadece arabaların olduğu klasör 60 GB siz düşünün.

Evet sorunsuz Kaspersky ile taradım modları bazıları sorunlu sadece

Evet sorunsuz Kaspersky ile taradım modları bazıları sorunlu sadece.

Çok nadir çıkıyor hocam sorunlu modlar. Şimdiye kadar sadece Opel astra 2023 modu sorunlu çıktı o da gaza bastıkça motor hasar alıyor sürekli.

Çok nadir çıkıyor hocam sorunlu modlar. Şimdiye kadar sadece Opel astra 2023 modu sorunlu çıktı o da gaza bastıkça motor hasar alıyor sürekli.

Sorun derken virüs demek istemiştim hocam 3 mod indirdim sorun cıkmadı

Hocam bu sitede modları nasıl kuracağımızı gösteren öğretici bir dosya var mı yani modu indirince kurulum talimatlarınu gösteren dosya yanında geliyor mu?

Hocam bu sitede modları nasıl kuracağımızı gösteren öğretici bir dosya var mı yani modu indirince kurulum talimatlarınu gösteren dosya yanında geliyor mu?

Yok hocam öğretici gelmiyor. Fakat kurulum basit zaten. Assettonun dosya konumunu açın. Oradan contente girin. Ardından cars klasörü. Gelen dosyayı oraya atın bu kadar. (hatırladığım kadarıyla böyle yanlışsa kusura bakmayın şu an bakma ihtimalim yok dosya isimlerine.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…