Merhaba ben bugün sabah bilgisayarda dolaşıyordum dolaşırken Assetto Corsa için mod indirecektim, bir şey kopyaladım, Win+r yapıp yapıştırın diyordu doğrulama için neyse yaptım, sonra PowerShell açıldı kapandı, bir şeyler oldu, bu yüzden sıfırladım. Bilgisayardaki verilerim çalınmış olabilir mi?
Malwarebytes ile tarama yapmanızı tavsiye ederim, açıkçası sıfırlama işlemini yeterli bulmuyorum yapabilirseniz temiz kurulum yapmanızı tavsiye ederim. Sıfırlama öncesi kayıtlı olan şifrelerinizi ivedilikle değiştirmeniz isabet olur görüsündeyim.
Malwarebytes ile tarama yapmanızı tavsiye ederim, açıkçası sıfırlama işlemini yeterli bulmuyorum yapabilirseniz temiz kurulum yapmanızı tavsiye ederim. Sıfırlama öncesi kayıtlı olan şifrelerinizi ivedilikle değiştirmeniz isabet olur görüsündeyim.