Assetto Corsa için sunucu önerisi

Woffluon

Hectopat
Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi Assetto Corsa için sunucu önerebilir misiniz?

DPC ve NGG en çok bilinen ve en iyilerdendir. (TR için)

Hocam DPC arabalarından birkaçını indirip kurdum fakat yarışa girmeye çalıştığımda giremiyorum. Tekrar menüye atıyor.

Hepsini indirmeniz lazım 89 aracı, trafik paketini, shutoko 0.9.1 mapini de indirmeniz ve kurmanız lazım. Ardırdan girebilirsiniz. Tekrar hata alırsanız başka bir sorundan kaynaklıdır hatayı atarsanız bir bakabilirim.

Content Manager'dan giriyorum ve sadece Game crash yazıyor onun dışında bir şey yok. Bu arada sunucuya girmiyorum normal oyunda menüye atıyor.

Content Manager'dan giriyorum ve sadece Game crash yazıyor onun dışında bir şey yok. Bu arada sunucuya girmiyorum normal oyunda menüye atıyor.

En üstte Online kısmının yanında offline modu var Single yazıyor ona tıklayıp oradan pratik modunda shuto mapini kullanarak giriş yapmayı dener misin? Haritada sorun olabilir, oyununda sorun olabilir veya sistemin kaldırmıyor olabilir sistemini yazar mısın?

RTX 3060.
Ryzen 5 5500.

Bahsettiğiniz şeyi sabah deneyip cevap yazarım hocam iyi geceler.

İyi geceler sorun sistemde değilmiş dediğimi bir deneyin sabah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…