Assetto Corsa için VR önerisi

B.Özdemir

Decipat
Makaleler
2
Daha fazla  
VR'lardan çok anlamıyorum, Assetto Corsa için en uygun ve en kaliteli ne alabilirim F/P ürünü?

Quest 2 en sorunsuz. Bütçe yeterse Quest 3.

VR ile oynamak icin direksiyon set vb şart mı ben mesela gamepad ile oynuyorum genellikle.

Bence gerek yok ama bütçe çıkarsa neden olmasın. Quest 3 alabilirseniz vision pronuz gibi birşeyinizde olur aklınızda olsun.

Bence gerek yok ama bütçe çıkarsa neden olmasın. Quest 3 alabilirseniz vision pronuz gibi birşeyinizde olur aklınızda olsun.

Meta Quest 2 aldım şu an.

Aralarında ki fark ne 3 le 2'nin.

Logitech F710 ile çalışır değil mi sorun çıkmaz yani?

Son düzenleme:
Eğer sadece pcvr için istiyorsan quest e değil display portlu gerçek bir pcvr alman daha mantıklı. Bunları bilgisayara takmadan kullanamassın ama pico ve quest gibi stand alone denilen başlıklar codecle sıkıştırılıp görüntü gönderildiği için bir miktar performans kaybın olur. Pcvr da zaten popüler üç seçeneğin var dpvr, bigscreen beyond(dünyanın en küçük üst segment vr cihazı, yüzünün şekline göre özel olarak yapılıyor. yanlış hatırlamıyorsan 187 gr. yani bir küçük şişe suyun üçte biri ağırlığında.) ve Pimax crystal serisi. Dpvr q3 le benzer görüntü kalitesinde(ppdsini bulamadım) ama q3 daha yüksek çözünürlükte ama bunda görüntü sıkıştırma olmaması bir avantaj. Doğrusu ikisi arasında kalsam q3 alırdım ama iyi bir ekran kartın varsa(4080, 4090, 7900 XTX) bigscreen beyond ve pimax crystal light vr ın gerçek kralları. 4K ya yakın görüntüsü neredeyse insan gözü kalitesinde( 32k max mükemmel görüşlü insan gözü çözünürlüğü ama yapılan testlerde deneklerin büyük çoğunluğu 8k dan sonrasını ayırt etmekte zorlanıyor. zaten çok az şanslı bir azınlık 32 k görebiliyor). Bunlar bir kere alınıp 10 sene kullanalacak başlıklar ama q2 gibi ya da ikinci el bir başlıkta seni üzmez. Yine de küçük yazılar q3 altında ki başlıklarda zor okunuyor haberin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…