dehayz Hectopat Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 151 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #1 copsayd dedi: Konuyla alakasız fakat sizce bu indirimde Bannerlord indirime girer mi? Genişletmek için tıkla... Assetto Corsa da girer mi? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ekim 2022
copsayd dedi: Konuyla alakasız fakat sizce bu indirimde Bannerlord indirime girer mi? Genişletmek için tıkla... Assetto Corsa da girer mi?
copsayd Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 795 Çözümler 2 26 Ekim 2022 #2 dehayz dedi: Hocam ben de konuyla alakasız soracağım Assetto Corsa da girer mi? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle 6,4 TL olarak girecektir. Bakalım, akşam 8'i dört gözle bekliyorum.
dehayz dedi: Hocam ben de konuyla alakasız soracağım Assetto Corsa da girer mi? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle 6,4 TL olarak girecektir. Bakalım, akşam 8'i dört gözle bekliyorum.
dehayz Hectopat Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 151 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2022 #3 copsayd dedi: Büyük ihtimalle 6,4 TL olarak girecektir. Bakalım, akşam 8'i dört gözle bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam steam dolar kurunu 10'a yükseltince ben direkt olarak satın aldım.
copsayd dedi: Büyük ihtimalle 6,4 TL olarak girecektir. Bakalım, akşam 8'i dört gözle bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam steam dolar kurunu 10'a yükseltince ben direkt olarak satın aldım.