S sysclock1 Hectopat Katılım 10 Ocak 2022 Mesajlar 8 27 Eylül 2022 #1 Merhaba iyi akşamlar. Ben Assetto Corsa'da bir şey soracaktım. Araba sürerken kaza yapınca hasar alıyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Merhaba iyi akşamlar. Ben Assetto Corsa'da bir şey soracaktım. Araba sürerken kaza yapınca hasar alıyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Çözüm CanPatrioTic 27 Eylül 2022 sysclock1 dedi: Merhaba iyi akşamlar. Ben Assetto Corsa'da bir şey soracaktım. Araba sürerken kaza yapınca hasar alıyor. Bunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Asetto Corsa oynamıyorum fakat şöyle bir kaynak buldum. Belki yardımı dokunur. Kaynak
sysclock1 dedi: Merhaba iyi akşamlar. Ben Assetto Corsa'da bir şey soracaktım. Araba sürerken kaza yapınca hasar alıyor. Bunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Asetto Corsa oynamıyorum fakat şöyle bir kaynak buldum. Belki yardımı dokunur. Kaynak
CanPatrioTic Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2016 Mesajlar 1.039 Çözümler 5 Yer Keçiören/Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi 27 Eylül 2022 #2 sysclock1 dedi: Merhaba iyi akşamlar. Ben Assetto Corsa'da bir şey soracaktım. Araba sürerken kaza yapınca hasar alıyor. Bunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Asetto Corsa oynamıyorum fakat şöyle bir kaynak buldum. Belki yardımı dokunur. Kaynak Artı 0 Eksi Çözüm
sysclock1 dedi: Merhaba iyi akşamlar. Ben Assetto Corsa'da bir şey soracaktım. Araba sürerken kaza yapınca hasar alıyor. Bunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Asetto Corsa oynamıyorum fakat şöyle bir kaynak buldum. Belki yardımı dokunur. Kaynak
KS KS S sysclock1 Hectopat Katılım 10 Ocak 2022 Mesajlar 8 27 Eylül 2022 #3 CanPatrioTic dedi: Asetto Corsa oynamıyorum fakat şöyle bir kaynak buldum. Belki yardımı dokunur. Kaynak Genişletmek için tıkla... çok saol Artı 0 Eksi
CanPatrioTic dedi: Asetto Corsa oynamıyorum fakat şöyle bir kaynak buldum. Belki yardımı dokunur. Kaynak Genişletmek için tıkla... çok saol