B Burakssben Femtopat Katılım 28 Ekim 2023 Mesajlar 9 30 Ekim 2023 #1 Merhaba arkadaşlar bugün Assetto Corsa indirdim ve oyuna girdiğimde bildiğim tek şey space ile vites atmak s ile çalıştırmak gibi ama arabayı nasıl süreceğimi bilmiyorum. Yardım eder misiniz?
Merhaba arkadaşlar bugün Assetto Corsa indirdim ve oyuna girdiğimde bildiğim tek şey space ile vites atmak s ile çalıştırmak gibi ama arabayı nasıl süreceğimi bilmiyorum. Yardım eder misiniz?
pwleredal Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 3.069 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2023 #2 Klavye ile çok zor sürmek elinizde gamepad varsa daha iyi olacaktır. Ya da hassasiyeti köklemek lazım.
Klavye ile çok zor sürmek elinizde gamepad varsa daha iyi olacaktır. Ya da hassasiyeti köklemek lazım.
B Burakssben Femtopat Katılım 28 Ekim 2023 Mesajlar 9 30 Ekim 2023 #3 pwleredal dedi: Klavye ile çok zor sürmek elinizde gamepad varsa daha iyi olacaktır. Ya da hassasiyeti köklemek lazım. Genişletmek için tıkla... Hangi tuşlarla sürülüyor
pwleredal dedi: Klavye ile çok zor sürmek elinizde gamepad varsa daha iyi olacaktır. Ya da hassasiyeti köklemek lazım. Genişletmek için tıkla... Hangi tuşlarla sürülüyor
pwleredal Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 3.069 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2023 #4 Burakssben dedi: Hangi tuşlarla sürülüyor Genişletmek için tıkla... WASD hocam. Ya da yön tuşları.
B Burakssben Femtopat Katılım 28 Ekim 2023 Mesajlar 9 30 Ekim 2023 #5 pwleredal dedi: WASD hocam. Ya da yön tuşları. Genişletmek için tıkla... Olmadı
pwleredal Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 3.069 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2023 #6 Burakssben dedi: Olmadı Genişletmek için tıkla... Şaşırtıcı. Normalde hareket tuşları bunlardır hocam. Ayarlar'dan Kontrollere bakmayı deneyin. Burada yazar.
Burakssben dedi: Olmadı Genişletmek için tıkla... Şaşırtıcı. Normalde hareket tuşları bunlardır hocam. Ayarlar'dan Kontrollere bakmayı deneyin. Burada yazar.
B Burakssben Femtopat Katılım 28 Ekim 2023 Mesajlar 9 30 Ekim 2023 #7 pwleredal dedi: Şaşırtıcı. Normalde hareket tuşları bunlardır hocam. Ayarlar'dan Kontrollere bakmayı deneyin. Burada yazar. Genişletmek için tıkla... Bak.. Dosya Ekleri asss.png 1 MB · Görüntüleme: 81
pwleredal dedi: Şaşırtıcı. Normalde hareket tuşları bunlardır hocam. Ayarlar'dan Kontrollere bakmayı deneyin. Burada yazar. Genişletmek için tıkla... Bak..
Yiğit Ege Çelik Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 397 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur G770 Sistem: GTX 1650 i5 9300H 16 GB RAM 500 GB Crucial M2 SSD Ekipmanlar: WINDOWS 11 Home Single Language. Fare: Corsair Katar Pro Kulaklık: Rampage RM-K3 Cashe Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ekim 2023 #8 Burakssben dedi: Bak. Genişletmek için tıkla... Hocam "steer left'i" "a" tuşuna, "steer right'ı" "D" tuşuna, "throttle'ı "W" tuşuna "brake'i" "s" tuşuna, "Shift up'ı ise Shift tuşuna son olarak Shift Down'ı "CTRL"ye Atayın.
Burakssben dedi: Bak. Genişletmek için tıkla... Hocam "steer left'i" "a" tuşuna, "steer right'ı" "D" tuşuna, "throttle'ı "W" tuşuna "brake'i" "s" tuşuna, "Shift up'ı ise Shift tuşuna son olarak Shift Down'ı "CTRL"ye Atayın.
B Burakssben Femtopat Katılım 28 Ekim 2023 Mesajlar 9 30 Ekim 2023 #9 Yiğit Ege Çelik dedi: Hocam "steer left'i" "a" tuşuna, "steer right'ı" "D" tuşuna, "throttle'ı "W" tuşuna "brake'i" "s" tuşuna, "Shift Up'ı ise Shift tuşuna son olarak Shift Down'ı "CTRL"ye atayın. Genişletmek için tıkla... Eyvallah kardeşim oldu.
Yiğit Ege Çelik dedi: Hocam "steer left'i" "a" tuşuna, "steer right'ı" "D" tuşuna, "throttle'ı "W" tuşuna "brake'i" "s" tuşuna, "Shift Up'ı ise Shift tuşuna son olarak Shift Down'ı "CTRL"ye atayın. Genişletmek için tıkla... Eyvallah kardeşim oldu.