iOzzyMan Decapat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #1 Arkadaşımla content Manager üzerinden server açtık ama çevrim içi kısmında "lan" seçeneği neden yok anlamadım. Teşekkürler şimdiden
Arkadaşımla content Manager üzerinden server açtık ama çevrim içi kısmında "lan" seçeneği neden yok anlamadım. Teşekkürler şimdiden
LyXSxr Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 307 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri Crucial 16GB Ram DDR4 CL15 Cinsiyet Erkek Meslek Otomotiv Tamircisi 15 Nisan 2025 #2 iOzzyMan dedi: Arkadaşımla content Manager üzerinden server açtık ama çevrim içi kısmında "lan" seçeneği neden yok anlamadım. Teşekkürler şimdiden. Eki Görüntüle 2470621 Genişletmek için tıkla... Content Manager sürümünden olabilir belki reinstall at veya surum değiştirmeyi dene. Artı 0 Eksi
iOzzyMan dedi: Arkadaşımla content Manager üzerinden server açtık ama çevrim içi kısmında "lan" seçeneği neden yok anlamadım. Teşekkürler şimdiden. Eki Görüntüle 2470621 Genişletmek için tıkla... Content Manager sürümünden olabilir belki reinstall at veya surum değiştirmeyi dene.
KS KS iOzzyMan Decapat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #3 LyXSxr dedi: Content Manager sürümünden olabilir belki reinstall at veya surum değiştirmeyi dene. Genişletmek için tıkla... olabilir, peki eski sürümle oynasam değişen bir şey olurmu? Artı 0 Eksi
LyXSxr dedi: Content Manager sürümünden olabilir belki reinstall at veya surum değiştirmeyi dene. Genişletmek için tıkla... olabilir, peki eski sürümle oynasam değişen bir şey olurmu?
LyXSxr Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 307 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri Crucial 16GB Ram DDR4 CL15 Cinsiyet Erkek Meslek Otomotiv Tamircisi 15 Nisan 2025 #4 iOzzyMan dedi: Olabilir, peki eski sürümle oynasam değişen bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Grafikler değişebilir veya csp ayarlari degisir. Surum degistirmeden once ayni surumu reinstall'layin veya delete patch yapip sürümü silin sonra bir daha indirin. Artı 0 Eksi
iOzzyMan dedi: Olabilir, peki eski sürümle oynasam değişen bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Grafikler değişebilir veya csp ayarlari degisir. Surum degistirmeden once ayni surumu reinstall'layin veya delete patch yapip sürümü silin sonra bir daha indirin.
KS KS iOzzyMan Decapat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2025 #5 Çözdüm teşekkürler. Artı 0 Eksi
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 18 Nisan 2025 #6 iOzzyMan dedi: Çözdüm teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla. Artı 0 Eksi
iOzzyMan dedi: Çözdüm teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla.