Vengam Hectopat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 14 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2022 #1 RAM 8 GB 3200 MHz Ekran kartı GEFORCE RTX 3050 İşlemci 11th Gen Intel(R) Core(TM) i7-11800H @ 2.30GHz Böyle bir hata alıyorum. Acaba bu sorunla karşılaşanlar oldu mu? Dosya Ekleri launcher.jpg 8,5 KB · Görüntüleme: 189
Çözüm Vengam 21 Şubat 2022 Lee Yubin dedi: Denediğiniz şeyler neler? Silip tekrar kurmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm, hata verdiği dosyaları sildim sorun çözüldü. Teşekkürler.
Lee Yubin dedi: Denediğiniz şeyler neler? Silip tekrar kurmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm, hata verdiği dosyaları sildim sorun çözüldü. Teşekkürler.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.375 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 19 Şubat 2022 #2 Steam'den dosya bütünlüğünü doğrulayın. Yine olmazsa Content Manager ile açmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Caranthir Ar Feiniel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 1.482 Çözümler 8 Yer The Fields of Ard Skellig Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2022 #3 Hedef dosyayı silip oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS Vengam Hectopat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 14 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2022 #4 Lee Yubin dedi: Steam'den dosya bütünlüğünü doğrulayın. Yine olmazsa Content Manager ile açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Content Manager'da açılmıyor o hatadan dolayı Assetto Corsa'ya erişemediği için. Artı 0 Eksi
Lee Yubin dedi: Steam'den dosya bütünlüğünü doğrulayın. Yine olmazsa Content Manager ile açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Content Manager'da açılmıyor o hatadan dolayı Assetto Corsa'ya erişemediği için.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.375 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 21 Şubat 2022 #5 Vengam dedi: Content Manager'da açılmıyor o hatadan dolayı Assetto Corsa'ya erişemediği için. Genişletmek için tıkla... Denediğiniz şeyler neler? Silip tekrar kurmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
Vengam dedi: Content Manager'da açılmıyor o hatadan dolayı Assetto Corsa'ya erişemediği için. Genişletmek için tıkla... Denediğiniz şeyler neler? Silip tekrar kurmayı denediniz mi?
KS KS Vengam Hectopat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 14 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2022 #6 Lee Yubin dedi: Denediğiniz şeyler neler? Silip tekrar kurmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm, hata verdiği dosyaları sildim sorun çözüldü. Teşekkürler. Artı 0 Eksi Çözüm
Lee Yubin dedi: Denediğiniz şeyler neler? Silip tekrar kurmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm, hata verdiği dosyaları sildim sorun çözüldü. Teşekkürler.