Assetto Corsa Linux'a nasıl kurulur?

Makaleler
20
Yer
Nordschleife
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Herkese selam. İndirimdeyken yok fiyatına almıştım Assetto Corsa'yı ve şimdi oynamak istiyorum ancak bir türlü çalıştıramadım. Protondb'de çalıştırılabiliyormuş ancak tam yapamadım. Protontricks ile gerekli dosyaları kurarken sürekli donup kalıyor, oyun çalışmıyor. Birçok kaynak denedim ancak çare bulamadım. Linux Mint Debian Edition kullanıcısıyım.

Herkese selam. İndirimdeyken yok fiyatına almıştım Assetto Corsa'yı ve şimdi oynamak istiyorum ancak bir türlü çalıştıramadım. Protondb'de çalıştırılabiliyormuş ancak tam yapamadım. Protontricks ile gerekli dosyaları kurarken sürekli donup kalıyor, oyun çalışmıyor. Birçok kaynak denedim ancak çare bulamadım. Linux Mint Debian Edition kullanıcısıyım.
Sanırsam Linux için uygun degil oyun.

Steam'den mi aldın?

Evet. Tüm DLC'leri ile beraber 15 liraya almıştım.

1657027798309.png

Bu yorumdaki adam iyi çalıştırmış, dediklerini uygularsan çözüleceğini umuyorum, genellikle herkes eski proton veya proton-ge sürümleriyle çalıştırmış. Yapılan ek Config'ler de var.

Sanırsam Linux için uygun degil oyun.

Uygun ama çalıştırması biraz zor bir oyun, geliştiriciler proton için iyi optimize etmemiş.

Bottles deneyebilirsin.

Bottles'a ne gerek var? Steam'den almış oyunu Proton'la oynanabilir.

Eki Görüntüle 1441816

Bu yorumdaki adam iyi çalıştırmış, dediklerini uygularsan çözüleceğini umuyorum, genellikle herkes eski proton veya proton-ge sürümleriyle çalıştırmış. Yapılan ek Config'ler de var.

Uygun ama çalıştırması biraz zor bir oyun, geliştiriciler proton için iyi optimize etmemiş.

Bottles'a ne gerek var? Steam'den almış oyunu Proton'la oynanabilir.
ProtonDB'deki şeyleri kurmaya çalıştım ancak protontricks'i kullanmaya çalışınca gerekli şeyi yüklemiyor, komut kalıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı