Theral123456 Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #1 Oyunu yeni aldım, yüklendiği gibi açtım ama bu sorun çıktı ne olduğunu anlamadım. Yardımcı olur musunuz? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-01-30 144003.png 11,5 KB · Görüntüleme: 289
Oyunu yeni aldım, yüklendiği gibi açtım ama bu sorun çıktı ne olduğunu anlamadım. Yardımcı olur musunuz?
speckwarms Hectopat Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 616 Çözümler 7 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Şubat 2023 #2 Merhaba hocam. Aşağıda bırakacağım video sorununuzu çözebilir; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Merhaba hocam. Aşağıda bırakacağım video sorununuzu çözebilir; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et