Makas atmaya çalışıyorum ancak araba hemen kayıyor. Onların bildiğim kadarıyla ayarlamaları oluyor onları nasıl kullanmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim. Kol ile oynuyorum.
Kol ile istenilen cogu hareket yapilamiyor hocam o oyunda. Oyun daha cok NFS'ya da Forza gibi degil de simulasyon odakli oyun oldugu icin G29 tarzi direksiyon setleri ile tam olarak keyfini cikarabilirsiniz.
Makas atmaya çalışıyorum ancak araba hemen kayıyor. Onların bildiğim kadarıyla ayarlamaları oluyor onları nasıl kullanmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.
Kol ile istenilen cogu hareket yapilamiyor hocam o oyunda. Oyun daha cok nfs ya da forza gibi degil de simulasyon odakli oyun oldugu icin G29 tarzi direksiyon setleri ile tam olarak keyfini cikarabilirsiniz.
Kol ile istenilen cogu hareket yapilamiyor hocam o oyunda. Oyun daha cok NFS'ya da Forza gibi degil de simulasyon odakli oyun oldugu icin G29 tarzi direksiyon setleri ile tam olarak keyfini cikarabilirsiniz.
Oynanmaz degil ama direksiyon gibi her istenilen yapilamiyor. Cozumu bulmussunuz ama eger cok oynuyorsaniz bir direksiyon seti tavsiye ederim, cok guzel oluyor.