Çözüldü Assetto Corsa makas nasıl atılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EfeBY

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Makas atmaya çalışıyorum ancak araba hemen kayıyor. Onların bildiğim kadarıyla ayarlamaları oluyor onları nasıl kullanmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim. Kol ile oynuyorum.

Son düzenleme:
Çözüm
Kol ile istenilen cogu hareket yapilamiyor hocam o oyunda. Oyun daha cok NFS'ya da Forza gibi degil de simulasyon odakli oyun oldugu icin G29 tarzi direksiyon setleri ile tam olarak keyfini cikarabilirsiniz.

2. el G27 almayı düşünüyorum da hocam giçbir şekilde üzgün oynanmaz mı ya kol ile veya klavye ile?

Çözümü buldum, soldaki üç noktaya basınca karşımıza böyle bir yer geliyor, stabilite kontrolünü 100 yapınca düzeldi.
Kol ile istenilen cogu hareket yapilamiyor hocam o oyunda. Oyun daha cok NFS'ya da Forza gibi degil de simulasyon odakli oyun oldugu icin G29 tarzi direksiyon setleri ile tam olarak keyfini cikarabilirsiniz.

2. el G27 almayı düşünüyorum da hocam giçbir şekilde üzgün oynanmaz mı ya kol ile veya klavye ile?

Çözümü buldum, soldaki üç noktaya basınca karşımıza böyle bir yer geliyor, stabilite kontrolünü 100 yapınca düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Oynanmaz degil ama direksiyon gibi her istenilen yapilamiyor. Cozumu bulmussunuz ama eger cok oynuyorsaniz bir direksiyon seti tavsiye ederim, cok guzel oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…