Flarry_r Decapat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 228 Çözümler 5 1 Mart 2024 #1 Selam dostlar. Geçen günlerde Assetto Corsa aldım fakat oyunu nasıl oynayacağımı çözemeyip sildim. Menüsü çok karışıktı. Yardımcı olabilecek var mı?
Selam dostlar. Geçen günlerde Assetto Corsa aldım fakat oyunu nasıl oynayacağımı çözemeyip sildim. Menüsü çok karışıktı. Yardımcı olabilecek var mı?
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.113 Çözümler 62 1 Mart 2024 #2 Flarry_r dedi: Selam dostlar. Geçen günlerde Assetto Corsa aldım fakat oyunu nasıl oynayacağımı çözemeyip sildim. Menüsü çok karışıktı. Yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Content Manager'siz Assetto Corsa ayransız zurna dürüm gibidir, content Manager indir. Artı 0 Eksi
Flarry_r dedi: Selam dostlar. Geçen günlerde Assetto Corsa aldım fakat oyunu nasıl oynayacağımı çözemeyip sildim. Menüsü çok karışıktı. Yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Content Manager'siz Assetto Corsa ayransız zurna dürüm gibidir, content Manager indir.
KS KS Flarry_r Decapat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 228 Çözümler 5 1 Mart 2024 #3 quarest dedi: Content Manager'siz Assetto Corsa ayransız zurna dürüm gibidir, content Manager indir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam kralsınız Artı 0 Eksi
quarest dedi: Content Manager'siz Assetto Corsa ayransız zurna dürüm gibidir, content Manager indir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam kralsınız
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.113 Çözümler 62 1 Mart 2024 #4 Flarry_r dedi: Tamamdır hocam kralsınız Genişletmek için tıkla... Önemli değiil, assettoya yeni başladıysan şu videoyu izle (kanalla bir alakam yok sadece iyi anlatıyor ): Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir de Pure kurarsan çok iyi olur. Artı 0 Eksi
Flarry_r dedi: Tamamdır hocam kralsınız Genişletmek için tıkla... Önemli değiil, assettoya yeni başladıysan şu videoyu izle (kanalla bir alakam yok sadece iyi anlatıyor ): Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir de Pure kurarsan çok iyi olur.
KS KS Flarry_r Decapat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 228 Çözümler 5 3 Mart 2024 #5 quarest dedi: Önemli değiil, assettoya yeni başladıysan şu videoyu izle (kanalla bir alakam yok sadece iyi anlatıyor ): Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir de Pure kurarsan çok iyi olur. Eki Görüntüle 2130190Eki Görüntüle 2130192 Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam. Artı 0 Eksi
quarest dedi: Önemli değiil, assettoya yeni başladıysan şu videoyu izle (kanalla bir alakam yok sadece iyi anlatıyor ): Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir de Pure kurarsan çok iyi olur. Eki Görüntüle 2130190Eki Görüntüle 2130192 Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam.