Çözüldü Assetto Corsa menüsü YouTube videosundakinden farklı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DonVitoCarleone

Hectopat
Daha fazla  
Az önce Assetto Corsa aldım lakin videoları izlediğim oyun ile benimki neden aynı değil? Bendeki çok sade menü ve izlediğim videolarda bir sürü ayar yeri vesaire dopdolu bir ekran var. Bu nasıl mümkün? Steam üzerinden aldım.

Çözüm
Ekran görüntüsü ekleseydin keşke. Yine de görmeden cevap vereyim, sen doğrudan Assetto Corsa başlatıcısını kullanıyorsun, YouTube videosundaki Content Manager kullanıyor.
Ekran görüntüsü ekleseydin keşke. Yine de görmeden cevap vereyim, sen doğrudan Assetto Corsa başlatıcısını kullanıyorsun, YouTube videosundaki Content Manager kullanıyor.

Çözüm
Ekran görüntüsü ekleseydin keşke. Yine de görmeden cevap vereyim, sen doğrudan Assetto Corsa başlatıcısını kullanıyorsun, YouTube videosundaki content Manager kullanıyor.

Evet işte heh oyunu modlayacağım vesaire ve yanlış bir oyun satın aldım zannettim nasıl halledebilirim bunu?

Evet işte heh oyunu modlayacağım vesaire ve yanlış bir oyun satın aldım zannettim nasıl halledebilirim bunu?

Content Manager indirmen gerek. Assetto Corsa'dan oyunu başlatmayacaksın. Content Manager'dan gireceksin hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…