Assetto Corsa mi Dishonored mi alınmalı?

Daha fazla  
İki oyun arasında kaldım. Direksiyon setim yok, yeni monitör alacağım. Hangi oyun daha iyi, hangisi daha fazla sarar? Assetto Corsa direksiyon yoksa sarmaz falan diyorlar. Dishonored en iyi gizlilik oyunu diyorlar, ikisi arasında kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İki oyun arasında kaldım. Direksiyon setim yok, yeni monitör alacağım. Hangi oyun daha iyi, hangisi daha fazla sarar? Assetto Corsa direksiyon yoksa sarmaz falan diyorlar. Dishonored en iyi gizlilik oyunu diyorlar, ikisi arasında kaldım.
Şöyle söyleyeyim, AC için doğru söylemişler biraz klavye ile oynadım 1-2 ay (bütün modları yaptım yağmur, shaders vs.) gerçekten bir yerden sonra sıktı. Dishonored'a gelecek olursak 10/10 bir oyun şu anda hala yüklü silmedim arada girip challenge'da rekor yapmaya çalışıyorum o derece kapsamlı bir oyun.

İkisi çok farklı oyunlar Assetto Corsa yukarıdaki hocamın dediği gibi klavye ile sarmaz direk seti lazım. Zaten Assetto Corsa'da yapabileceğiniz en iyi şey otoban modu kurup gazlamak.

Assetto Corsa oynanacaksa direksiyon seti olmalı bence. Direksiyon seti olmadan keyfi çıkmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı