Assetto Corsa mod programı adı nedir?

• Konuyu başlatan Fozy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 1.030

Fozy

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS ROG STRİX B550-E GAMİNG
MSİ RTX 3060 VENTUS 12GB
RYZEN 5 5600
KİNGSTON HYPERX (8x4) 32GB FURY BEAST DDR4 3200MHZ
LOGİTECH G PRO X WİRELESS
STEELSERİES APEX 5
RAZER BASİLİSK X WİRELESS
Assetto Corsa'daki modları hangi programlarla yapyorlar bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Content Manager ve sharemods. Content Manager kuruyorsun sharemods sitesinden modu yüklüyorsun.

Sharemods kullanmadan yapamaz Assetto Corsa modları indirirken.

Sharemods tarzı siteler sadece modları indirmeyi sağlayan siteler. Ayrıca sharemods tek seçenek değil, racedepartment, vosanco gibi siteler de var. Ha modcular genellikle vosanco veya racedepartmenta yüklese bile shadermodsa yönlendiriyor o ayrı mevzu :D

Content Manager modları daha kolay kurmayı sağlıyor, aslında tek yaptığı şey content klasörünün içindeki cars klasörüne dosya atmak. Asıl modların doğru çalışmasını sağlayan şey Custom shaders patch. Ben kısaca content Manager yazdım çünkü zaten content Manager'ın nasıl kurulduğunu gösteren videolarda hem Custom shaders patch, hem sol, hem de modların nasıl indirileceğini gösteriyorlar.

Sharemods tarzı siteler sadece modları indirmeyi sağlayan siteler. Ayrıca sharemods tek seçenek değil, racedepartment, vosanco gibi siteler de var. Ha modcular genellikle vosanco veya racedepartmenta yüklese bile shadermodsa yönlendiriyor o ayrı mevzu :D

Content Manager modları daha kolay kurmayı sağlıyor, aslında tek yaptığı şey content klasörünün içindeki cars klasörüne dosya atmak. Asıl modların doğru çalışmasını sağlayan şey Custom shaders patch. Ben kısaca content Manager yazdım çünkü zaten content Manager'ın nasıl kurulduğunu gösteren videolarda hem Custom shaders patch, hem sol, hem de modların nasıl indirileceğini gösteriyorlar.

Ama sharemods olmadan yükleyemiyorsun Assetto Corsa modlarını. Bazıları ise mega sitesinde.

Content Manager ve sharemods. Content Manager kuruyorsun sharemods sitesinden modu yüklüyorsun.

Sharemods kullanmadan yapamaz Assetto Corsa modları indirirken.

Sharemods olmak zorunda değil. MediaFire gibi sitelerede yükleyebilir mod yapımcısı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ama sharemods olmadan yükleyemiyorsun Assetto Corsa modlarını. Bazıları ise mega sitesinde.
Üstteki arkadaşın dediği gibi sharemods olmak zorunda değil discorda bile yükleyebilir modun zip dosyasını.

Hocam d*sy* c* forumda yasak MediaFire için çok mod yok zaten ama sharemods en fazla mod bulunduran Assetto Corsa OMSI 2 ve ETS 2 için.
Hocam biliyorum ama zorunlu olmadığından bahsettim. Mod sahibi isterse direkt DC sunucusu üzerindende atabilir modu bir siteye yüklemeden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı